η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Προτάσεις –θέσεις ,για την περιφέρεια

Νίκος Στουπής
Πιστεύουμε ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα είναι πολύ καλύτερος Περιφερειάρχης από τον Βαγγέλη Αποστόλου…
Έλα όμως που είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ο Νίκος Στουπής θα είναι πολύ καλύτερος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας από το Φάνη Σπανό….
 Έτσι θα πάμε στις εκλογές με δίλημμα….

Από τις άλλες υποψηφιότητες ξεχωρίζουμε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Δημήτρη Κατσούλη ο οποίος εκτιμούμε ότι θα είναι μια χρήσιμη φωνή στο περιφερειακό συμβούλιο….
Έχει διατελέσει σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών και πολλοί ίσως δεν θυμούνται ότι ήταν εκ των συντακτών του Καποδίστρια, της πρώτης μεγάλης μεταρρύθμισης στην αυτοδιοίκηση….

Έχουμε ξεχωρίσει από το συνδυασμό του Μπακογιάννη την Άννα Κουτσούπη από τη Σκύρο, την οποία οι σκυριανοί θα πρέπει να στηρίξουν για να υπάρχει εκπροσώπηση του νησιού στην περιφέρεια…. 
Πρόκειται για νέα επιχειρηματία με γνώση της αγοράς και των τοπικών προβλημάτων της Σκύρου




Από το Συνδυασμό Μπακογιάννη πολύ χρήσιμη θα είναι η παρουσία του Δημήτρη Βουρβάνου ο οποίος έχει βαθιά γνώση των θεμάτων της διοίκησης και θα είναι απαραίτητος σε ένα συνδυασμό που μυρίζει υπερβολική τεστοστερόνη….


Πολύ χρήσιμη θα είναι και η παρουσία του Σταμάτη Γκάβαλη ο οποίος έχει γνώση των θεμάτων , σοβαρή άποψη και στάση απέναντι στα προβλήματα και στους τρόπους επίλυσής τους … 
Είναι άδικο  το γεγονός ότι τράβηξε το κάρο της παράταξης μέσα στη λάσπη και τώρα που το όχημα του συνδυασμού έφθασε σε κατηφορικό δρόμο έβαλαν οδηγό το Φάνη!!!

Δεν θα ψηφίζαμε ποτέ τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο συνδικαλιστή του δήμου Χαλκιδέων και υποψήφιο στο συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου γιατί δεν μας έχει πείσει για την εργατικότητα και  την αποτελεσματικότητά του…

Δεν θα ψηφίζαμε ποτέ τον υιό Βαρδακώστα που τον τρέχει το γραφείο του Σίμου και ο πατέρας του με τα μέσα της ΝΟΔΕ, τον Λαλανίτη που δεν μας έχει πείσει κατ’ ελάχιστον από τη θητεία του στο επιμελητήριο ή  κάποιον από τους ετερόφωτους νεανίες που πολιτεύονται με μοναδικό προεκλογικό επιχείρημα το χαμόγελο της κολγκέιτ!!!!

Evia in


Υ.Γ. Εννοείται πως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν και πολλοί νέοι, πολιτικοποιημένοι, με άποψη για τα προβλήματα, θέσεις για την επίλυση τους και πρωτοφανή εργατικότητα… Αυτοί όμως είναι λίγοι και συνήθως δεν προτιμούνται λόγω έλλειψης λαϊκισμού που εξιτάρει τα πρωτόγονα ένστικτα του ψηφοφόρου!!!!