η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Λίγο πριν τις εκλογές ο Ζεμπίλης ξυπνά από το λήθαργο (είναι όμως αργά)


Σε προεκλογικό παροξυσμό βρίσκεται ο Θανάσης Ζεμπίλης λίγες μέρες πριν τις εκλογές για το δήμο Χαλκιδέων…
Επί οκτώ χρόνια αδιαφορούσε για τη δημοτική αγορά και το τελευταίο διάστημα έχουν μπει μέσα στο χώρο συνεργεία και καθαρίζουν νυχθημερόν….
 Επί τέσσερα χρόνια ήταν περιφραγμένο και αράχνιαζε το πάρκο στην είσοδο της πόλης (στο 2ο λύκειο) και σε χρόνο dt κατασκευάστηκε….. 
Συνεργεία δούλεψαν νυχθημερόν για να ολοκληρωθεί εν ριπή οφθαλμού η πεζοδρόμηση της Αβάντων…. 
Βεβαίως η χρόνια απραξία δεν μπορεί να καλυφθεί με ολιγοήμερο τσίτωμα των μηχανών που είναι ολοφάνερο ότι γίνεται για λόγους προεκλογικού εντυπωσιασμού….
 Μας θυμίζει μαθητή πανελλαδικών εξετάσεων που δεν έχει ανοίξει βιβλίο ολόκληρη τη χρονιά και προσπαθεί την τελευταία εβδομάδα να αποστηθίσει όλη την ύλη…


Βεβαίως στον παρόντα ιστότοπο έχουμε επιχειρηματολογήσει κατά καιρούς για την απραξία του στο θέμα της αγοράς, για την έλλειψη θέσεων και στρατηγικής σε μεγάλα ζητήματα (δημιουργία βιοτεχνικού πάρκου, παράκαμψη Χαλκίδας, μεταφορά φυλακών εκτός πόλης, μεταφορά λιμανιού κλπ), για την εγκατάλειψη του γηπέδου ποδοσφαίρου της Χαλκίδας και για την προσπάθεια καπηλείας έργων διαφόρων υπουργείων – όπως της αναπαλαίωσης του κτηρίου της Αρέθουσας από το υπουργείο πολιτισμού, ή την ανέγερση του νέου νοσοκομείου από το υπουργείο υγείας…. 

Είμαστε ίσως οι μόνοι που έχουμε ασκήσει κριτική σε έναν ανύπαρκτο δήμαρχο καθώς πολλά μέσα ενημέρωσης είτε επειδή τους έχει δώσει διαφήμιση ο Δήμαρχος είτε από πλήρη άγνοια της πραγματικότητας δεν έχουν βγάλει κιχ για την αδράνεια της δημοτικής αρχής

Υ.Γ. Στο Μπούρτζι όπου κατοικούμε ο πολιούχος του χωριού Άγιος Νικόλαος φαίνεται ότι έκανε το θαύμα του…. 
Εδώ και τέσσερα χρόνια τα χορτάρια δεν είχαν καθαριστεί ποτέ από τη δημοτική αρχή και αυτές τις μέρες έχουν ξαμοληθεί συνεργεία και τα έχουν κάνει όλα σκούπα!!!!!!!!!!!!!!!!!