η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος μας διευκρινίζει ότι είναι φτωχός!!!

Καταραμένη φτώχεια

Από την εφημερίδα  Εύβοϊκή πρες μας κοινοποιήθηκε η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του δημάρχου Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη βάσει της οποίας δεν έχει γίνει καμία αγορά ακινήτου από τον ίδιο τον κ Δήμαρχο… 
Από αυτή τη δήλωση προκύπτει επίσης ότι ο Θανάσης Ζεμπίλης αν εξαιρέσει κανείς ελάχιστες καταθέσεις και την πενιχρή αποζημίωση του δημάρχου τα φέρνει πολύ δύσκολα βόλτα οικονομικά… 
Με βάση αυτά τα οικονομικά στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί από την πλευρά του κυρίου δημάρχου (και δεν αμφισβητούμε) εξάγουμε το συμπέρασμα ότι ο κ Ζεμπίλης ακόμη και την προεκλογική εκστρατεία του την κάνει με δανεικά!!!

Αν μάλιστα κανείς αφαιρέσει και αυτά τα ψυχία που βρίσκονται σε ένα τραπεζικό λογαριασμό (Ο Δήμαρχος διαθέτει 15,56 ευρώ, σε τρεχούμενο μισθοδοτικό λογαριασμό στην Πειραιώς και 297,77 ευρώ, σε επίσης τρεχούμενο μισθοδοτικό λογαριασμό στην Alpha.) είναι βέβαιο ότι ο κ. Ζεμπίλης δικαιούται και το επίδομα του Αντώνη Σαμαρά από το πρωτογενές πλεόνασμα τη Χώρας…

Αναφορικά  με το σχόλιό μας για την υποτιθέμενη αγορά ακινήτου έχουμε να διευκρινίσουμε τα εξής….

 Θέλουμε απλώς να καταδείξουμε ότι αυτό που έγινε με τις δηλώσεις για το 1.800 ευρώ του αντιδημάρχου Χαλκίδας δεν ήταν δόκιμο και σωστό… 

Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως εάν υπάρχει κάτι επιλήψιμο για κάποιο πολιτικό πρόσωπο αυτό θα πρέπει να προκύψει άμεσα από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και όχι να πλανώνται στην ατμόσφαιρα εικασίες και εκτιμήσεις με δημοσιεύματα στον τύπο για καταθέσεις αγορές κλπ…

Ο Κ Ζεμπίλης Πάλι βλέπει σε αυτό το σχόλιο μας ότι προσπαθούμε να βάλουμε την εντιμότητά του και μας απειλεί με αγωγές και μηνύσεις…. 

Δεν αμφισβητούμε την εντιμότητα κανενός…

 Η άποψή μας για τον δήμαρχο είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρα πολιτική….. 

Δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα πενηνταράκι του ευρώ ως πολιτικό πρόσωπο αλλά είναι ακατάλληλος και εντελώς ανεπαρκής ως δήμαρχος…. 
Ο κ Δήμαρχος μπορεί να νομίζει ότι εμείς προσπαθούμε να τον πλήξουμε αλλά η θέση μας είναι ξεκάθαρη και την επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά….

 Τον εκτιμούμε ως άνθρωπο… Είναι πολύ καλός στην παρέα…. Είναι εντιμότατος και δεν αμφισβητείται από κανένα…
 Αλλά δεν κάνει για δήμαρχος… 
Δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το δήμο και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες από αυτή τη θέση στη Χαλκίδα…

Τώρα επειδή τα φέρνει και τόσο δύσκολα βόλτα , εάν θέλει μπορεί να προχωρήσει και στην υποβολή αγωγής εναντίον μας ζητώντας αποζημίωση για ένα σχόλιο στο οποίο διευκρινίζεται ακριβέστατα η λογική που γράφτηκε αλλά και η θέση του ιδίου του δημάρχου…



Στη δήλωση του δημάρχου που μας έστειλε η evoiki press μαζί με την περιουσιακή κατάσταση του κυρίου Ζεμπίλη αναφέρονται τα εξής:




Όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα δημοσιοποιημένες -στο πρόγραμμα «Διαύγεια», στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκιδέων και στο σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης- δηλώσεις της περιουσιακής μου κατάστασης («πόθεν έσχες»), ούτε εγώ, ούτε συγγενικά μου πρόσωπα έχουν προβεί σε οποιαδήποτε αγορά ακινήτου.

- Από 01/01/2007, πρώτη ημέρα της δημαρχιακής μου θητείας, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή μεταβολή της περιουσιακής μου κατάστασης (ακίνητα, οχήματα, μετοχές).

- Μάλιστα, από 01/01/2010, λόγω της συνεχώς μειούμενης δημαρχιακής αντιμισθίας, παρουσιάζεται δυσμενής μεταβολή στα εισοδήματά μου.

- Ενώ δεν διαθέτω τραπεζικές καταθέσεις.



Εάν πράγματι επιθυμούσατε να ρωτήσετε και να μάθετε, θα μπορούσατε να αναζητήσετε και να αναρτήσετε τόσο το «πόθεν έσχες» μου, όσο και τα «πόθεν έσχες» των κατά περιόδους αιρετών συνεργατών.

Για να διαπιστώσετε «εάν κάποιος / κάποιοι» και «ποιος / ποιοι» έχουν προβεί σε αγορές περιουσιακών στοιχείων.



Η αγορά ακινήτου/-ων προκύπτει από συμβολαιογραφικές πράξεις μεταβίβασης και από τις μετεγγραφές στο Κτηματολόγιο.

Σας καλώ λοιπόν να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία βάσει των οποίων μου καταλογίζετε μεταβολή της περιουσιακής μου κατάστασης.



Αντιθέτως, εσείς, εν γνώσει σας, προχωρήσατε στη δημοσίευση πρωτοφανών ψευδών και υποβολιμαίων αναφορών σε βάρος μου.

Με πρόδηλη υπαιτιότητα και υπερχειλίζοντα ζήλο. Επιλέγοντας σκοπίμως τη συγκεκριμένη περίοδο, προεκλογική και μόλις λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν η κάλπες, ώστε να με κατασυκοφαντήσετε και να προσβάλλετε βάναυσα την προσωπικότητά μου ως έντιμου και ευυπόληπτου Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου.

Είναι η πρώτη φορά κατά την μακρά διάρκεια του δημόσιου βίου μου, που επιχειρείται να βληθεί και αμφισβητηθεί η εντιμότητά μου. Γεγονός θλιβερό. Που μου επιβάλλει να κινηθώ, ώστε να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου.



ΣΑΣ ΚΑΛΩ:



1. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

2. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ



ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ –για πρώτη φορά να ακολουθήσω αυτήν την οδό και- ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ.





ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σε ότι αφορά στους σκοπούς της ανάρτησης-δημοσίευσής σας, οφείλω να τονίσω ότι δυστυχώς για εσάς, δεν μπορεί να αποφέρει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Ματαιοπονείτε. Επιλέξτε άλλους τρόπους στην προσπάθειά σας να με πλήξετε. Μήπως και επιτέλους ευτυχήσετε…





Evia in: κύριε Δήμαρχε Ραντεβού στα δικαστήρια…
 Που ξέρετε μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα να πάρετε κάποια χρήματα από τον γράφοντα –από αυτά που δεν διαθέτει- για να πληρώσετε τις διαφημιστικές καταχωρήσεις σας σε τοπική εφημερίδα και τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό….





Σημείωση: Καλά βρε δήμαρχε είσαι τόσο φτωχός που δεν έχεις δυνατότητα να ανοίξεις ένα προσωπικό σου email και μας στέλνουν τις επιστολές σου από το email τοπικής εφημερίδας;;;;;;