η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Έφτασε κρυφά στο διοικητήριο ο Κλέαρχος Περγαντάς…


Έφθασε τελικά στο διοικητήριο της Εύβοιας ο Κλέαρχος Περγαντάς κάτω από πλήρη μυστικότητα και μπαίνοντας από την πλαϊνή πόρτα ενδεδυμένος με μια μπεζ καμπαρντίνα σαν τον αστυνόμο Σαΐνη….. 
Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τον πολιτικό αυτοεξευτελισμό του Περιφερειάρχη με την διαγραφή Μπουραντά στο περιφερειακό συμβούλιο, και ο Περιφερειάρχης σήμερα εδέησε να βρει το δρόμο για να έρθει στις υπηρεσίες του νομού…. Υποθέτουμε ότι μέχρι σήμερα λειτουργούσαν στον αυτόματο πιλότο;;;;; 
Αφού λοιπόν ματαίωσε –προφανώς επειδή το eviain αποκάλυψε την προηγούμενη συνάντηση- την σύσκεψη με τους περιφερειακούς συμβούλους, σήμερα επανέλαβε την προσπάθεια προσπαθώντας και αυτή τη φορά να το κρατήσει μυστικό από τους δημοσιογράφους…. 
Στην σημερινή συνάντηση με τους διευθυντές παρατηρήθηκε και πάλι απροθυμία από την πλειοψηφία των συμβούλων να προσέλθουν στην περιφερειακή ενότητα Εύβοιας…. 
Δεν πήγε ο Γιώργος Αλεξίου, ο Κώστας Κουλουρίδης, η Ρόζυ Καραβά ούτε ο Γιώργος Μπαντούνας … Προσήλθαν οι μισοί περίπου από τους συμβούλους της Εύβοιας και μάλιστα οι περισσότεροι εξ’αυτών έχοντας κάποιο αξίωμα, άρα δεσμευμένοι να παρευρεθούν…. Ήταν λοιπόν ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ανέστης Πίσχινας, ο Νίκος Μπαράκος, προσήλθαν καθυστερημένα ο Γιώργος Κακάτσος και ο Βασίλης Βεργέτης και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Πρώην θεματικός Σταμάτης Καπελέρης που συμμετέχει στην αναπτυξιακή εταιρία της Εύβοιας και υποθέτουμε ότι θα φροντίσει και για την καθιερωμένη ουζοποσία μετά τις συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες….
 Οι πληροφορίες λένε ότι δεν ειδοποιήθηκε ο πρώην αντινομάρχης Τάσος Αγδινιώτης, τον οποίο ο Περιφερειάρχης δεν τόλμησε να διαγράψει μετά την επιστολή αμφισβήτησης της αποπομπής  Μπουραντά….


Η Εικόνα του περιφερειάρχη -που συνηθίζει να βγάζει δελτία τύπου για να ανακοινώσει ακόμα και τι ώρα λαλούν τα κοκόρια το πρωί- να μπαίνει εν αγνοία των εκπροσώπων του τοπικού τύπου στο διοικητήριο ένα μήνα μετά την καθαίρεση του Θανάση Μπουραντά είναι μάλλον απογοητευτική και δηλώνει αυτό που κατά κοινή ομολογία γνωρίζουν οι πάντες… ¨ότι ο Κλέαρχος Περγαντάς πνέει τα πολιτικά του λοίσθια στην Περιφέρεια και αγωνίζεται με  νύχια και με δόντια να διασώσει την πολιτική του εικόνα μήπως μπορέσει και διεκδικήσει κάποια θέση κάπου αλλού!!!!!!