η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στη ρητορική είναι όλοι παλικάρια αλλά στην πράξη κότες (λυράτες)

Πριν από εννέα χρόνια ο Κώστας Καραμανλής μεταξύ κοκορετσιού και προβατίνας στα κάρβουνα είχε στείλει μήνυμα στους νταβατζήδες και στις πέντε- έξι οικογένειες που κάνουν κουμάντο σε αυτή τη χώρα ξεκινώντας τον ανένδοτο πόλεμο κατά των νταβατζήδων από την ψησταριά του Μπαϊρακτάρη στην Πλάκα….
Παρά το όνομα της τοποθεσίας που βρίσκεται η εν λόγω σουβλακερί, ο τότε πρωθυπουργός δεν έκανε πλάκα….
Το γεγονός επιβεβαιώνουν φίλια μέσα ενημέρωσης –κυρίως διαδικτυακά- που αναφέρουν το ηχηρό μήνυμα που έστειλε με την απουσία του στη βουλή κατά την ψηφοφορία για την σκανδαλώδη δωρεάν διάθεση των ψηφιακών συχνοτήτων στους  μεγαλοκαναλάρχες….
Οι πληροφορίες ότι οι καναλάρχες  δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το χαστούκι αυτό εξετάζονται ως ανακριβείς….
Για την ιστορία μόνο αυτός που από την πλειοψηφία των λαϊκιστών αυτής της χώρας  αποκαλείται υποτιμητικά "Γιωργάκης" (πρώην πρωθυπουργός) είχε το σθένος να φωνάξει όχι στη βουλή μαζί με τον Απόστολο Κακλαμάνη…
Κάτι άλλα κουρασμένα παλικάρια της επαναστατικής γυμναστικής προτίμησαν να μην πάνε στη βουλή μη τυχόν και τους δει κανένας καναλάρχης να ψηφίζουν κατά….

Στη ρητορική είναι όλοι επαναστάτες αλλά στην πράξη είναι απολύτως κατανοητό ότι το ερώτημα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή –θείου του σημερινού βούδα της Ραφήνας- για το «Ποιος τελικά κυβερνά αυτόν τον τόπο;;;» έχει ξεκάθαρα απαντηθεί….
Τον κυβερνούν οι μεγαλοκαναλάρχες!!!!!!

Νίκος Αγγελής