η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δεν κάνατε διαφήμιση στο μαγαζί σας κ. Χατζηλάμπρου.... αλλά στην Τράπεζα των Ευβοέων

Αληθεύει ότι δόθηκε η δυνατότητα στον κύριο Κώστα Χατζηλάμπρου να διαχειριστεί το πακέτο διαφήμισης της Ευβοϊκής τράπεζας και εκείνος έδωσε τρεις χιλιάδες ευρώ  στον Μάνο Παπαμακάριο και από διακόσια πενήντα ευρώ σε άλλα μέσα ενημέρωσης ενώ υπήρξαν και Μ.Μ.Ε που αποκλείστηκαν από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις αν και είναι μέλη του ευβοϊκού τραπεζικού συνεταιρισμού;;;;;;

Εάν είναι αλήθεια αυτό που συζητείται εντόνως σε δημοσιογραφικούς κύκλους τότε ο κ Χατζηλάμπρου είναι ακατάλληλος να διοικήσει ακόμη και ένα πολιτιστικό σύλλογο όχι μια συνεταιριστική τράπεζα που ιδιαιτέρως σήμερα έχει ανάγκη τη στήριξη όλων για να ορθοποδήσει….. 

Δεν μοιράζει χρήματα της προσωπικής του επιχείρησης ο κ Χατζηλάμπρου αλλά των Ευβοέων καταθετών!!!!!!


Αυτό που εμείς νομίζουμε σωστό είναι να διατίθεται το ποσό που έχει οριστεί από το διοικητικό συμβούλιο ισομερώς προς τα Μέσα Ενημέρωσης και όχι με αποκλεισμούς προσωπικά κριτήρια και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία των δικαιούχων με τον εκάστοτε παράγοντα ή νεοπαράγοντα της Τράπεζας που κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα!!!!

Υ.Γ. Αλήθεια, εάν όντως ο κ Παπαμακάριος πήρε τη διαφημιστική μερίδα του λέοντος ίσως εκτιμήθηκε το γεγονός ότι στις εκλογές της συνεταιριστικής τράπεζας έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να εκλεγεί ο κ Χατζηλάμπρου!!!!!!