η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα στη ΔΕΥΑΧ από την καταβολή χιλιάδων ευρώ αναδρομικών σε μερίδα εργαζομένων- έξω φρενών είναι όσοι δεν ενημερώθηκαν


Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε χθες το πρωί η εκπομπή έχουμε και λέμε στον Εύριπο Fm 90(Αγγελής –Δημητρακόπουλος)-…. 
Στην εταιρία Ύδρευσης αποχέτευσης Χαλκίδας (ΔΕΥΑΧ) επικρατεί αναταραχή στους εργαζόμενους από την είδηση ότι 43 περίπου εξασφάλισαν περί τις 20 χιλιάδες ευρώ έκαστος , ως αναδρομικά που διεκδικήθηκαν μέσω δικαστικού αγώνα….
 Το θέμα δεν είναι ότι θα κληθεί η επιχείρηση να διαθέσει καμιά εφτακοσαριά χιλιάρικα σε κάποιους που προσέφυγαν αλλά το ότι από το δικαστικό  αγώνα αποκλείστηκαν –εφόσον δεν ενημερώθηκαν περί τουs 70 περίπου εργαζόμενους….
 Όταν μάλιστα σε αυτούς που είναι μέσα στους σαράντα τρείς προνομιούχους βρίσκεται  και ο πρόεδρος του σωματείου κ. Κούκουρας, τότε εγείρονται ερωτήματα για το κατά πόσο ο αρμόδιος να ενημερώσει τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΧ για τη δυνατότητα διεκδίκησης των χρημάτων αυτών μέσω δικαστικής οδού έπραξε αυτό που έπρεπε ως συνδικαλιστικός τους εκπρόσωπος…. 


Στη σημερινή εκπομπή που ξεκινάει στις 10 το πρωί, ο Τάκης Δημητρακόπουλος και ο γράφων θα παρουσιάσουν και νέα δεδομένα!!!!

 Εκτός από τον πρόεδρο του σωματείου τα αναδρομικά θα λάβουν διευθυντικά στελέχη  ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των μισθοσυντήρητων εργατών θα μείνει πάλι «στην απέξω»

Απάντηση Κούκουρα: ο ίδιος ο κ Κούκουρας σε τηλεφωνική μας επικοινωνία (ο ίδιος έσπευσε να μας τηλεφωνήσει) υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί σε δύο γενικές συνελεύσεις αλλά αρνήθηκαν στην πλειοψηφία τους να συμμετέχουν στο δικαστικό αγώνα θεωρώντας ότι θα τους τα "φάνε οι δικηγόροι" και ότι πρόκειται για χάσιμο χρόνου....

Μόλις όμως υπήρξε η δικαίωση των 43 αναθεώρησαν την άποψή τους.....

Eviain: Οι δικές μας πληροφορίες δεν λένε αυτό ακριβώς οπότε σύντομα θα έχουμε συνέχεια...