η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Με φασιστικό τρόπο λειτούργησε η Σμυρναίου


Με απαράδεκτο τρόπο συμπεριφέρθηκε η κυρία Μαρία Σμυρναίου Γραμματέας του εργατικού κέντρου Εύβοιας στον γράφοντα όταν πήγε να παρακολουθήσει την αντιφασιστική εκδήλωση που γινόταν στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας…. 
Παρουσία μερικών δεκάδων απολυμένων από τα εργοστάσια της Εύβοιας που πήγαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν στους παρευρισκόμενους βουλευτές, πήγε να μας κολλήσει στο στήθος με τρόπο επιδεικτικό την ανακοίνωση του εργατικού κέντρου για τα κλειστά εργοστάσια….. 
 Το ότι την είπαμε ξεφτίλα  εκνεύρισε το Δεμερούτη και τον Κούκουρα αλλά για λόγους που δεν θα αναλύσουμε τώρα δεν θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια στο περιστατικό…. 
Στην κυρία Σμυρναίου που έπαιξε το ρόλο της διαμαρτυρόμενης φασίστριας έξω από την αντιφασιστική συγκέντρωση δεν έχουμε δώσει ποτέ το δικαίωμα να μας συμπεριφερθεί ειρωνικά ή προσβλητικά…. 
Ούτε την έχουμε θίξει ποτέ προσωπικά, ούτε και την έχουμε προσβάλει …. Δεν της δίνουμε λοιπόν το δικαίωμα να μας συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο και της τονίζουμε πως χέρι μπορεί να απλώνει μόνο στα παιδιά της και σε όσους συναναστρέφεται όχι σε εμάς…. 
Απλούστατα είναι πολύ λυπηρό να σε διαψεύδουν κατά αυτό τον  τρόπο άνθρωποι που κάποτε εκτιμούσες και είχες πολύ ψηλά…. Δυστυχώς τραβάς μια γραμμή, τους διαγράφεις και είναι σαν να μην υπάρχουν για εσένα αφού δεν αξίζουν να τους δίνεις την παραμικρή σημασία….


Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως κυρία Σμυρναίου ήταν πολύ ωραίο το βάψιμο του προσώπου σας …..
 Μαζί με το σόου που δώσατε στην είσοδο του αμφιθεάτρου "κλέψατε" πάλι την παράσταση!!!!

Νίκος Αγγελής