η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε

Έφυγε από τη ζωή στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο επί σειρά ετών κοινοτάρχης Αγίου Νικολάου και πρώτος αιρετός δήμαρχος του Καποδιστριακού δήμου Ληλαντίων Σταμάτης Λυμπέρης…. 
Ένας Άνθρωπος που είχε συνδέσει τη ζωή του με την τοπική αυτοδιοίκηση, ένας ακούραστος εργάτης του τόπου του ιδιαίτερα αγαπητός στους συγχωριανούς του αλλά και σε ολόκληρο το Ληλάντιο πεδίο που τον τίμησε με την στήριξή του αναγνωρίζοντας το ήθος και την εργατικότητα του….. 
Χαρακτηριστικό  της αποδοχής που έχαιρε από τους συγχωριανούς του ήταν ότι προήδρευε της κοινότητας για πάνω από 18 χρόνια. Με την αγαπημένη του σύζυγο και συνοδοιπόρο στις εύκολες αλλά και στις περισσότερες δύσκολες στιγμές και πίκρες που χαρίζει η ενασχόληση με την πολιτική είχαν μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερις κόρες εξαίρετες επιστήμονες και ανθρώπους….
 Ο Σταμάτης Λυμπέρης ήταν ένας Κύριος της πολιτικής ζωής του τόπου που άφησε στα εγκόσμια το στίγμα του ανθρώπου που προσέφερε στο κοινωνικό σύνολο…. Αφήνει μεγάλο κενό στον τόπο, στους συγχωριανούς του  και στην οικογένειά του!



Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (Σάββατο)στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Μπούρτζι