η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Τα ανεκπλήρωτα όνειρα μιας αντιδημάρχου (πάλι χάσαμε τη μπάλα)!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζλακώνη Λίλιαν eviain


Πληροφορηθήκαμε μέσω φιλικού μπλοκ της κυρίας Ζλακώνη ότι το όνειρό της ήταν όταν δημιούργησε το σαϊτ του Οργανισμού του ΔΟΑΠΕΧ να είναι οι αναρτήσεις και στην αγγλική γλώσσα ώστε να προβάλλονται και στο εξωτερικό….


Δυστυχώς όμως κατά τους συντάκτες του κειμένου το όνειρο αυτό παραμένει ανεκπλήρωτο….


Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς με το φτωχό μας το μυαλό…. Δικαιούται η κυρία Ζλακώνη να έχει τέτοια ανεκπλήρωτα όνειρα;;;


Τί είναι;;;


Έφηβη ονειροπόλος ή σύμβουλος της αντιπολίτευσης;;;;….




Είναι αυτονόητο και τραγική παράλειψη (για να μη χρησιμοποιήσουμε άλλη έκφραση) τα σαιτ οργανισμών αυτοδιοίκησης να μην είναι μεταφρασμένα και στην αγγλική γλώσσα (τουλάχιστον)…


Ας βάλει η κυρία Ζλακώνη όποιον έχει προσλάβει στο γραφείο της να μεταφράσει στα αγγλικά τις αναρτήσεις του Οργανισμού….


Αν δεν μπορεί να το κάνει σημαίνει ότι τα κριτήρια πρόσληψης ήταν ανεπαρκή και σύμφωνα με τις υποκειμενικές επιθυμίες της κυρίας Ζλακώνη….


Αν πάλι δεν θέλει να κουράζει τους συνεργάτες της ας προβλέψει από το κονδύλι που πετιέται για βεγγαλικά κάθε χρόνο στη Χαλκίδα να αφαιρεθεί ένα μικρό ποσό για τις ανάγκες της μετάφρασης!!!!


Ας αφήσει όμως κατά μέρος τα ανεκπλήρωτα όνειρα γιατί οι Χαλκιδέοι δεν είναι ιθαγενείς που τους ξεγελάς με γυαλιστερές χάντρες πυροτεχνήματα (ενίοτε λεκτικά) και καθρεφτάκια