η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Από τα μετερίζια των κινητοποιήσεων κατά παντός προδότη στη θέση των νενέκων μνημονιακών γερμανοτσολιάδων




Περιοδεία σε σχολεία της Χαλκίδας πραγματοποιεί σήμερα ο υφυπουργός παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ακριώτη….
Ανατρέχοντας στο αρχείο μας βρήκαμε μια φωτογραφία του κυρίου Ακριώτη το 2010 όπου τότε συνόδευε κάθε πικραμένο-αγανακτισμένο που ξεσηκωνόταν για το μνημόνιο και τους γερμανοτσολιάδες προδότες που μας οδήγησαν σε αυτό…. Δεν περιορίζονταν βεβαίως σε πικ-νικ στις πλατείες της Χαλκίδας και του συντάγματος αλλά βιαίως διέκοπταν και κάθε συνεδρίαση της τοπικής αυτοδιοίκησης….

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνεται ο κ Ακριώτης στο Νομαρχιακό συμβούλιο της Εύβοιας, κάτω από το πανώ που έγραφε…. «¨όχι στο καθεστώς της Χούντας. ¨άμεση δημοκρατία τώρα, όχι στο μνημόνιο της υποταγής’’ Από τότε μέχρι σήμερα μόνο ένα πράγμα έχει αλλάξει……


Ο κύριος Ακριώτης αμείβεται με δέκα χιλιάδες ευρώ το μήνα, έχει δυνατότητα να πάρει άτοκο δάνειο από τη βουλή, έχει δωρεάν πολυτελές αυτοκίνητο, έξοδα μετακίνησης , τηλέφωνα, επιδότηση ενοικίου για το γραφείο του, τιμές και δόξες….
Αν τον ρωτήσεις προσωπικά θα σού πει….

Σήμερα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα …

Καλύτερα για ποιον όμως;;;;;;

Μόνο για τον κύριο Ακριώτη και 300 ακόμα κηφήνες του ελληνικού κοινοβουλίου…

Βεβαίως -για να μην τον αδικούμε-αν οποιοσδήποτε είχε τις απολαβές του κυρίου Ακριώτη όχι μόνο καινούργια μνημόνια θα ψήφιζε αλλά δεν θα τον ένοιαζε καθόλου να συγκυβερνά με έναν ακροδεξιό τύπου Καμένο, ούτε φυσικά θα υπήρχε περίπτωση να μην ψήφιζε οποιοδήποτε νομοσχέδιο του Τσίπρα με κίνδυνο να χάσει τη θέση του το μισθό του και τα οφίτσιά του καθώς κατά βάθος γνωρίζει ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές αυτά θα τα στερηθεί διαπαντός!!!!