η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Τώρα το κράξιμο πέφτει στους ψευτοεπαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ

φωτογραφία: Evia365



Σήμερα που το προοδευτικό αγγούρι της πρώτης φοράς αριστεράς φαντάζει τεράστιο ήρθε η ώρα να γίνει πράξη αυτό που ο Χαρίλαος Φλωράκης ως Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε. είχε πει πριν από αρκετά χρόνια και αποτελεί νόμο της πολιτικής αλλά και της ζωής γενικότερα...

όποιος Κατουράει στη Θάλασσα το βρίσκει στο Αλάτι....






Αυτά τα γράφαμε το Νοέμβριο του 2015 όταν ξεκινούσαν οι πρώτες κινητοποιήσεις αγροτών για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β.Αποστόλου που ήταν μια ζωή κολαούζος σε κάθε αγροτική κινητοποίηση όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην αντιπολίτευση…

Τα ίδια συνέβησαν σήμερα στο παλιό δημαρχείο όταν στην επίσκεψη του υφυπουργού παιδείας έκαναν ντου διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί και πολίτες τους οποίους ο Ακριώτης δεν άφηνε να μιλήσουν….
Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφερόμασταν στο ρόλο του κυρίου Ακριώτη ως αγανακτισμένου διαμαρτυρόμενου ο οποίος συνόδευε κάθε εξεγερμένο πολίτη κατά του μνημονίου και της υποταγής….. Τώρα ο καλά αμειβόμενος βουλευτής δεν θέλει γκρίνιες και φασαρίες στις κυβερνητικές συγκεντρώσεις….

Ξέχασε που πηγαίναν με τα λεΪζερ και τα έριχναν στα μάτια κάθε εκπροσώπου των πολιτικών τους αντιπάλων, για να μην πούμε για τα γιαούρτια που καθιέρωσαν στην πολιτική ζωή του τόπου …. Ωστόσο πλησιάζει η ώρα (των εκλογών)που οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ θα φάνε το αλάτι που έχουν κατουρήσει!!!!!