η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Δεκτή η ένσταση Μώρου… Μάλλον κλωνοποιήθηκαν κάποιες γυναίκες ή δήλωσαν γυναικείο όνομα στις ταυτότητες κάποιοι άνδρες (εκμεταλλευόμενοι το νέο νομοσχέδιο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνδυασμός Νικου Μώρου



Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν χαρήκαμε για το γεγονός ότι ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» του Νίκου Μώρου θα συμμετάσχει στις επιμελητηριακές εκλογές αφού η εκλογική επιτροπή έκανε δεκτή την ένστασή του…..

Δυστυχώς όμως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας….

Δεν παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση κατά την οποία συζητήθηκε η ένσταση αλλά είχαμε την εντύπωση ότι όταν πρόκειται για λιγότερες γυναίκες υποψήφιες και υπάρχει ζήτημα ποσόστωσης τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα….

Μας εξέπληξε δηλαδή το γεγονός ότι σε πρώτη φάση ο συνδυασμός αποκλείστηκε και σε δεύτερη εξέλιπαν οι λόγοι αποκλεισμού του….
Κάποιος στο επιμελητήριο έχει έλλειμα σοβαρότητας…. Οι νόμοι δεν είναι λάστιχα ούτε επιδέχονται λανθασμένης εκτιμήσεως…..

Ιδιαίτερα το ζήτημα που προέκυψε όπως έχουμε ξαναγράψει είναι παραπλήσιο μιας μαθηματικής πράξης …

Ένα συν ένα κάνει δύο….
Ούτε ενάμιση ούτε τρία!!!!!!
Τι έγινε λοιπόν στο μεσοδιάστημα;;;;

Κάποιοι άνδρες από το συνδυασμό του Νίκου Μώρου προχώρησαν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου ή εκμεταλλεύτηκαν το πρόσφατο νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από τη βουλή και δήλωσαν γυναικείο όνομα στην ταυτότητα;;;;;;



Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα.... Ευτυχώς για το Νίκο Μώρο υπήρχε παλαιότερη δικαστική απόφαση που του έδινε την δυνατότητα να διορθώσει την γκάφα του εκ των υστέρων.... Διαφορετικά μια σειρά σοβαρών ανθρώπων που συμμετείχαν στο συνδυασμό θα είχαν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.....