η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πεινάστε και κρυώστε σωστά. Το αξίζετε.


Ξέρεις, κρατικιστή – «νωπέ εντολέα» που προχτές ζεματίστηκαν τα μαλακά σου μόρια γιατί κάαααατι άκουσες για φόρους που αυξήθηκαν, θα έπρεπε να διαδηλώνεις αυτή τη στιγμή να έρχονται τέτοιους είδους ευκαιρίες στην Ελλάδα.



Διότι αν είχαν αρχίσει να αποδίδουν σε ΦΠΑ, φόρους και ασφαλιστικές εισφορές οι πρώτες επενδύσεις που συζητάμε χρόνια (Ελληνικό, Δραπετσώνα, Ενέργεια, τουρισμός, Microsoft κλπ) μπορεί να γλίτωνες και κανένα φόρο.

Τώρα, καλό μου μηρυκαστικό, κατόρθωσες το ακατόρθωτο:






Να σου κάτσει
κυβέρνηση η οποία σε παγίδευσε, σε πήγε δέκα σκαλοπάτια κάτω, σου φόρτωσε capital controls (είδες πως μαθαίνονται οι ξένες λέξεις; ) και θα σου σκίσει τα ράμματα στη φορολογία ενώ ταυτόχρονα είναι και ιδεοληπτική έτσι ώστε να μη γουστάρει και ξένες επενδύσεις. Δηλαδή σωτηρία καμιά.

Εύχομαι να κλάψεις πικρά από την πείνα, το κρύο και την ανέχεια φέτος το χειμώνα.

Έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα απλώσεις το ξερό σου πάνω από την κάλπη να το σκεφτείς διπλά να μας πάρεις και εμάς στο λαιμό σου.

Και θα μας κάνουν ρεζίλι, και δε θα πάρουμε φράγκο.

Γυρίζουν παραγωγές στην Κίνα και τα Εμιράτα και δείχνουν ουρανοξύστες και πολυτέλεια και από εμάς δείχνουν μόνο βρομιάρηδες να δέρνονται στους δρόμους… Της Τενερίφης κιόλας!!!.

Που μόνο μια 5 δευτερολέπτων εναέρια όψη της Ακρόπολης ή της πόλης να τους αφήναμε να πάρουν, θα είχαμε όφελος όσο όλα τα υπόλοιπα κόστη καμπάνιας τριών ετών του ΕΟΤ.

Αλλά βλέπεις δεν… ΔΕΝ…

Πεινάστε και κρυώστε σωστά. Το αξίζετε.

ΚΚ2
facebook