η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Εστάλη ραβασάκι από το επιμελητήριο Εύβοιας σε εμπόρους και επαγγελματίες και τους ζητούν τις προαιρετικές συνδρομές απειλώντας τους με βεβαίωση στη ΔΟΥ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για επιμελητήριο Εύβοιας


Έξω φρενών είναι ο επιχειρηματικος κόσμος της Εύβοιας με τη διοίκηση του Εμποροβιοτεχνικού επιμελητήριου…. Χιλιάδες έμποροι και επαγγελματίες έχουν λάβει ειδοποιητήρια με τα οποία ενημερώνονται ότι εάν δεν καταθέσουν τις εισφορές του παρελθόντος που χρωστούν στο επιμελητήριο από το 2011 μέχρι σήμερα τότε οι οφειλές θα βεβαιώνονται στην αρμόδια ΔΟΥ



Εν τω μεταξύ Από την 1η Ιανουαρίου 2015 έχει καταργηθεί η υποχρεωτική συνδρομή των μελών σε όλα τα επιμελητήρια της χώρας. Κάθε μέλος μπορεί να καταβάλει ετήσια συνδρομή στο οικείο επιμελητήριο και να απολαμβάνει των ανταποδοτικών υπηρεσιών που του προσφέρονται, πέραν αυτών που παρέχονται από τις υπηρεσίες ΓΕΜΗ.



Έμποροι και επαγγελματίες της Εύβοιας αναρωτιούνται γιατί τους ζητούνται και οι συνδρομές για το 2016-2017 και 2018 αφού είναι προαιρετικές και μάλιστα απειλούνται με κυρώσεις μέσω ΔΟΥ….

Υπάρχει έντονος προβληματισμός και γκρίνια για το ποιος πήρε αυτή την απόφαση ενώ αρκετοί έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους αναζητώντας τη δυνατότητα κατάθεσης μηνύσεων προς το επιμελητήριο