η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πετάει ψηλά

Αναμενόμενη για τους επαΐοντες του πολιτικού ρεπορτάζ ήταν η σύγκρουση του Κώστα Μαρκόπουλου με τον Πάνο Καμένο…. 
Πέραν του γεγονότος ότι ο Ευβοιώτης βουλευτής έχει κάνει σχεδόν δεύτερη πολιτική του φύση την αποσκίρτηση από οποιοδήποτε κόμμα συμμετέχει (αποχώρησε από τη Νέα δημοκρατία το 1993, επανήλθε λίγα χρόνια αργότερα, για να ξαναφύγει προσφάτως δημιουργώντας τους ανεξάρτητους Έλληνες  ήταν γνωστό τοις πάσι ότι θεωρούσε τον Πάνο Καμένο υποδεέστερο πολιτικό στέλεχος από τον ίδιο για να τον ανέχεται ως αρχηγό και μάλιστα συγκεντρωτικό!!! Μόλις και μετά βίας ανεχόταν να έρχεται δεύτερος σε ένα πολιτικό σχηματισμό με πρώτο το Πάνο αλλά ένεκα η ανάγκη που δεν τον ήθελαν πίσω στη Νέα δημοκρατία υποχρεώθηκε να καταπιεί το γεγονός ότι δεν ήταν αυτός ο πρόεδρος….

 Ένα στέλεχος που θεωρεί τον εαυτό του ικανό να γίνει κάποια στιγμή ακόμα και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πως θα μπορούσε τώρα να υπάρξει απλός βουλευτής σε ένα «κομματάκι» σαν τους ανεξάρτητους Έλληνες;;;;….
Τώρα λοιπόν είναι απολύτως έτοιμος να πετάξει με τα δικά του φτερά που τα έχει κολλήσει στην πλάτη του με κερί και να φτάσει κοντά στον πολιτικό ήλιο της πανελλήνιας αναγνώρισης ως αρχηγός νέας πολιτικής κίνησης…. 
Τι κι'άν ένας πολιτικός του φίλος σε ρόλο Δαίδαλου προσπαθεί να τον συνετίσει…. Ο Κώστας ήδη πετάει ψηλά!!!!!

Υ.Γ. Εν τέλει τον κύριο Μαρκόπουλο δεν χρειάζεται να τον πολεμάει κάποιος πολιτικός του αντίπαλος….. τον ρόλο αυτό του χειρότερου εχθρού του, έχει αναλάβει αποκλειστικώς – και αντεπεξέρχεται περίφημα- ο ίδιος του ο εαυτός!!!!