η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Σάλος στο Αλιβέρι



Σάλος έχει ξεσπάσει στο Αλιβέρι ύστερα από την δημοσίευση του άρθρου που κατηγορεί Αλιβεριώτισα επαγγελματία ως ανήθικη, αγράμματη κι άλλα πολλά που το μόνο συναίσθημα που μπορεί να εκφράζει το ανθρώπινο είδος όταν τα ακούει είναι ΝΤΡΟΠΗ. 



Ειδικά όταν πρόκειται για μια γυναίκα και μάλιστα μητέρα. 
Η συντάκτρια- του άρθρου Έφη Ντίνη έπειτα από τα επεισόδια που προκάλεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου την περασμένη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, την επόμενη ημέρα (Τρίτη πρωί) σε ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει σε σταθμό της Χαλκίδας (Εύριπος fm 90) επιτέθηκε φραστικά και απειλητικά σε πολίτες του Δήμου καθώς και στην Αλιβεριώτισα ελεύθερη επαγγελματία που αποκαλεί υποτιμητικά "κουλουρού" με το ίδιο χυδαίο περιεχόμενο που χρησιμοποιεί στο άρθρο που δημοσίευσε το βράδυ της ίδιας ημέρας. 

Άξιο λόγου είναι το ότι το δημοσίευμα αυτό κοινοποιήθηκε στο fb από την "συγγραφέα"- του... άκουσον άκουσον... σε κοινή δημοσίευση με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου και  σύμβουλο του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου αλλά και Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου. 

Γνωστό βέβαια είναι στην περιοχή ότι οι τρεις γυναίκες, άσπονδες φίλες κατά καιρούς, διατηρούν πολύ στενές φιλικές σχέσεις κι έχουν χαράξει κοινή πορεία πλεύσης σε πολλούς τομείς και ιδιαίτερα για τις δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν. Μήπως εκεί ακριβώς βρίσκεται και ο λόγος για την κατασκευή αυτού του άρθρου;;; 

Είναι πλέον γνωστό τον τελευταίο καιρό, στην τοπική κοινωνία ότι η συγκεκριμένη Αλιβεριώτισα έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από συνδυασμό του Δήμου για να συμμετέχει αφού η πορεία της στα κοινά έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν άξιο και πολύτιμο συνεργάτη. Δυστυχώς όμως δεν είναι ο συνδυασμός που προτιμούν οι εμπλεκόμενες. 

Η θιγόμενη από το " δημοσιογραφικό άρθρο" περιμένει την δημοσίευση του ονόματος της από τους ίδιους που την δυσφημούν μαζί με την οικογένεια της, ηθικά και επαγγελματικά.
 Περιμένει επίσης να μάθει τους λόγους που δέχτηκε αυτή την δημόσια επίθεση χωρίς καμιά προειδοποίηση τον τελευταίο καιρό για τυχόν λάθος της απέναντι στην «άψογη» δημοσιογράφο.

Η γνωστή- άγνωστη γυναίκα έχει απευθυνθεί στη δικαιοσύνη και προς οποιονδήποτε φορέα εμπλέκεται με το εν λόγω δημοσίευμα. Επίσης η ίδια έχει ζητήσει την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Θωμά ενώ αγανακτισμένοι -από το περιεχόμενο του άρθρου- πολίτες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου έχουν ζητήσει την τοποθέτηση του κ. Ελαιοτριβάρη και κ. Κέκη εφόσον μετά τα επεισόδια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας -όπου δεν παραβρέθηκαν- έσπευσαν να τοποθετηθούν υπέρ της "καλής και ήσυχης δημοσιογράφου " που διαδίδει ψέματα ότι δέχτηκε επίθεση ενώ η πραγματικότητα είναι πως με την απρεπή κι απαιτητική συμπεριφορά της παραλίγο να καταστρέψει ένα συμβούλιο που περιελάμβανε σημαντικότατα θέματα για το Δήμο. 


Και είναι η ίδια -"φημισμένη" για την δεοντολογία της "δημοσιογράφος"- που λίγες ώρες αργότερα επιτίθεται σε μια γυναίκα- μητέρα και συντάσσει το άρθρο για την Αλιβεριώτισα "κουλουρού" που ασκεί "εξουσία.

 Για να δούμε ο χαρακτηρισμός αυτός θα επικρατήσει ως παρατσούκλι -στο όμορφο Αλιβέρι- για την ίδια και τα παιδιά της ή θα υπερισχύσει το ονοματεπώνυμο της;

Ιδωμεν!

Σημείωση: Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου ζει πρωτόγνωρες στιγμές αυριανισμού δολοφονίας χαρακτήρων και εξόντωσης προσωπικοτήτων στο βωμό των πολιτικών συμφερόντων, ουρανοκατέβατων υποψηφίων, και κατηγορούμενων για σοβαρότατα αδικήματα, οι οποίοι μπροστά στο πολιτικό τους όφελος και στη φίμωση των αντιπάλων τους δεν υπολογίζουν ούτε οικογένειες, ούτε παιδιά, ούτε μανάδες!!!

Αυτοί που θα έπρεπε να κρύβονται από ντροπή, κατηγορούν τους αντιπάλους τους εκτοξεύοντας λάσπη, «δημοσιογραφικά» περιττώματα και κραυγές αντιπερισπασμού και αποπροσανατολισμού.. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!