η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Οι σύμβουλοι του Θωμά ήρθαν αποφασισμένοι να διαλύσουν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου


Για ακόμα μία φορά η αντιπολίτευση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού είχαν πάρει οδηγίες από τον πρώην Δήμαρχο ο οποίος παραιτήθηκε για να  διευκολύνει τη δημοτική αρχή, όπως έγραφε στην παραίτησή του.

Δεν ήρθαν για να πάρουν μέρος στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα σοβαρά θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη, αλλά ήρθαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη συνεδρίαση και να αποχωρήσουν.

Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει. Δεν αντέχουν πλέον, σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο να εντάσσονται έργα πραγματικά για το Δήμο, και όχι βέβαια τα δικά τους εικονικά έργα τα οποία ποτέ δεν έγιναν, αλλά πληρώθηκαν.

Έτσι “ αντιμετώπισαν” την γραφειοκρατία oπότε απλοποίησαν τα πράγματα, αφού ο επικεφαλής και όχι μόνο κυκλοφορούσε με τα χρήματα του Δήμου στις τσέπες του, και τώρα γυρίζει από χωριό σε χωριό και από σπίτι σε σπίτι, με ψέματα όπως έκανε πάντα, για να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο.

Προσπαθεί να πείσει ότι δήθεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα, και τις κακουργηματικές πράξεις, αλλά όσα ψέματα και αν διαδώσει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών είναι αμείλικτο.

Παραιτήθηκε μόνος του γιατί αν τον καθαιρούσαν δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος.

Για να τελειώνουν τα ψέματα, θα πρέπει να μάθουν όλοι οι πολίτες την αλήθεια, η οποία είναι μία.

Θα είναι υποψήφιος μεν αλλά δεν θα μπορέσει να ασκήσει κανένα ρόλο. Το πιθανότερο είναι να παραιτηθεί και πάλι μόνος του. Αν όμως δεν παραιτηθεί θα καθαιρεθεί.

Επομένως ο άνθρωπος αυτός έχει τελειώσει για το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.

Όλα τα άλλα που λέει είναι απλώς παραμύθια.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει κάνει το καθήκον της και συνεχίζει για να ολοκληρωθεί η κάθαρση, το νοικοκύρεμα και η οργάνωση του Δήμου και σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να πάει χαμένη καμία ευκαιρία για το Δήμο.

Μπορεί και να στεναχωρούνται από αυτές τις εξελίξεις και κάθε μεγάλο έργο που έρχεται στον Δήμο πονάει πάρα πολύ, αλλά αυτό έπρεπε να κάνουν και αυτοί όταν είχαν την ευθύνη και όχι να ενδιαφέρονται πώς θα διαχειριστούν τα χρήματα του Δήμου σαν να ήταν δικά τους στο σκοτάδι για τους πολίτες , με ψεύτικα έργα.

Επομένως αφού βλέπουν ότι πλησιάζει η δικαστική κρίση (24-9-2019) έχουν επιδοθεί στον θεατρινισμό και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών ώστε να μην ενημερώνονται οι πολίτες για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ασχολούνται με δευτερεύοντα θέματα.