η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Θίγει την τιμή και την υπόληψή μας από το ραδιοφωνικό σταθμό Εύριπος η Έφη Ντίνη και αρνείται να μας δώσει το λόγο… δημοσιογραφία που φιμώνει θιγόμενους δεν υπάρχει!


Σύμφωνα με την παράγραφο 12, άρθρο 3 του νόμου 2328/95 όποιος μέσα από δημόσια συχνότητα ραδιοφώνου θίγει την τιμή και την υπόληψη κάποιου είναι υποχρεωμένος να δίνει το λόγο στον θιγόμενο να υπερασπιστεί τον εαυτό του…. 

Σήμερα η Έφη Ντίνη στην εκπομπή «ταδε Έφη» στο ραδιοφωνικό σταθμό Εύριπο αρνήθηκε για δεύτερη φορά να δώσει την ευκαιρία στον γράφοντα Νίκο Αγγελή να υπερασπιστεί τον εαυτό του… 


Μόλις καλέσαμε στο 2221061210 τηλέφωνο του σταθμού και είπαμε το όνομά μας ,μας έκλεισε το τηλέφωνο (στις 10:50 π.μ) ενώ πέντε λεπτά αργότερα μας είπε.. 
«Τι θέλεις;; να μιλήσεις στο ραδιόφωνο;;; ¨έχεις μέσο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου» και μας το ξαναέκλεισε….

Την ίδια αντιμετώπιση δεχθήκαμε και το πρωί της 29 Ιανουαρίου (πριν από δυο μέρες) ενώ σε σειρά εκπομπών της ,η κυρία Ντίνη μας θίγει προσωπικά και δεν μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε.



Επειδή αυτή η συμπεριφορά είναι παράνομη και δεν έχουμε πλέον άλλη δυνατότητα να αντικρούσουμε τις κατηγορίες και τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον μας η κύρια ¨Έφη Ντίνη μέσα από τη συχνότητα του Εύριπου και την εκπομπή της «Τάδε έφη» δεν μας μένει τίποτε άλλο από το να προσφύγουμε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον των ιδιοκτητών του ραδιοφωνικού σταθμού και της κυρίας Έφης Ντίνη



Νίκος Αγγελής