η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Θωμάς εναντίον Έφης Ντίνη...




Εξοργισμενος ο Δημήτρης Θωμάς απο τις καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο δήμο επι θητείας του απο το δήμαρχο Θανάση Μπουραντά επιτίθεται ακόμη και στη δημοσιογράφο που καταγράφει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου την Τετάρτη 27/7/2016 έγραφε η κυρία Ντίνη στο σαϊτ eviakosmos τοτε που η σημερινή δημοτική αρχή έκανε έργο και ο κύριος Θωμάς έκανε ατασθαλείες…. Μετά τα γεγονότα ως δια μαγείας αντιστράφηκαν!


η κυρία έφη Ντίνη τραβάει βίντεο στην συνεδρίαση απέναντι από το Δημήτρη Θωμά και εκείνος ζητάει να την πετάξουν έξω από την αίθουσα… Η ραδιοφωνική παραγωγός και εκδότρια του απαντάει «ότι θέλω θα κάνω» κλπ η κατάσταση τείνει να εκτραχυνθεί και υπάρχει ένταση… Αυτό έγινε το 2016…. Τότε που η κυρία Ντίνη κατηγορούσε τον κύριο Θωμά….

Από το 2014 μέχρι το 2016 υπήρχαν σωρεία δημοσιευμάτων κατά του κυρίου Θωμά ο οποίος είχε εκδώσει ανακοίνωση (στις 3-6-2016)στην οποία την κατονόμαζε και την απειλούσε με μηνύσεις


Στο τέλος του 2017 η κυρία Ντίνη φαίνεται ότι αλλάζει στρατόπεδο και ξαναθυμάται ότι δεν έχει κάνει και τόσο σοβαρά πράγματα επί θητείας του ο κ Θωμάς…

Όμως πριν ξανασυμπαθήσει τον Θωμά έγραφε στο eviakosmoς για τα καύσιμα: 
«Το κουβάρι των οικονομικών της χρήσης 2011 στο Δήμο Κυμης-Αλιβερίου άρχισε να ξετυλίγεται με μεγάλη δυσκολία, αλλά με αποκαλύψεις σχετικά με μεγάλες «σπατάλες» που φέρονται να έχουν γίνει εκείνη την περίοδο. Σε μια μία χρονιά το ύψος των δαπανών μόνο σε καύσιμα και λιπαντικά άγγιξε περίπου τις 600.000€ ενώ ένα μόνο πρατήριο φέρεται να έχει κάνει τζίρο τις 230.000€, τη στιγμή που οι δαπάνες του δήμου στα καύσιμα κάθε χρόνο δεν ξεπερνούν τις 200.000€ στο σύνολό τους…»

Επίσης για την έλλειψη ισολογισμών έγραφε:

«Δεν μπορεί επί τέσσερα χρόνια να μην υπάρχει ένας ισολογισμός στο Δήμο. Δεν μπορεί να μην ξέρουμε ποιος συνεργάστηκε, ποιοι ήταν οι συμβαλλόμενοι. Ακόμη και ο Ορκωτός έχει κάνει το εξής σφάλμα: Στην απογραφή, των πιστωτών και των προμηθευτών του δήμου δεν υπάρχει πλήρης ανάλυση. Περίπου ένα ποσό 3.000.000€ δεν έχει αναφερθεί σε ποιους το χρωστάει ο δήμος»

Επειδή όμως το 2019 αυτά έχουν ξεχαστεί από την κυρία Ντίνη της τα θυμίζουμε εμείς γιατί στο ραδιόφωνο λεέι ότι πρόκειται για μια απλή κακοδιαχείριση….

Θα της θυμίζαμε κι άλλα όμως όλες τις αναρτήσεις κατά του κυρίου Θωμά και του κυρίου Μαργέλη τις έχει κατεβάσει από το μπλοκ της…

Και το λέμε αυτό γιατί από το ραδιόφωνο κατηγορεί άλλους ότι κατεβάζουν παλιές τους αναρτήσεις ….

Όπως λέει και στο σαϊτ eviakosmos… ειδήσεις με εγκυρότητα και αξιοπιστία! ¨ότι πεί η Εφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Υ.Γ. Δι' επισήμων χειλέων