η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Χαιρετίζει την απόφαση για νέο Κολυμβητήριο ο Πρόεδρος του ΝΟΑ αφήνοντας αιχμές για όσους διάλεξαν το δρόμο της υπεκφυγής


Την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου για το έργο του νέου κολυμβητηρίου χαιρετίζει με ανάρτησή του στο facebook ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης  τονίζοντας  ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή του πολυπόθητου έργου…. Ωστόσο δεν παραλείπει να αφήσει και αιχμές για όσους απείχαν από τη συνεδρίαση σημειώνοντας ότι «δεν φτάνει να λέμε μόνο ότι θέλουμε κολυμβητήριο»  αλλά όταν φτάνει η στιγμή να το αποφασίσουμε να το δείχνουμε στην πράξη


Ο πρόεδρος του ΝΟΑ αναφέρει:

“Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου, έγινε ακόμη ένα βήμα στο θέμα του κολυμβητηρίου. Με την σημερινή του απόφαση, τελειώνει ουσιαστικά και το ιδιοκτησιακό του χώρου κατασκευής του.
Πολύ σημαντικό, έχοντας την απόφαση για την μελέτη και πλέον και το χώρο, μπορείς να προχωρήσεις με αξιώσεις για την κατασκευή του πολυπόθητου αυτού έργου. Ένα έργο που ασφαλώς (το λέω γιατί ειπώθηκε) ναι!! δεν γίνεται για τον Ν.Ο.Α., ένα έργο υποδομής σημαντικό για όλους, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε, οτι χάρις στην αγάπη των παιδιών του Ν.Ο.Α. όλα αυτά τα χρόνια για τον Υγρό Στίβο, ήταν και είναι το "όχημα" της διεκδίκησης του.
Το δεύτερο που θέλω να παρατηρήσω, είναι ότι δεν φτάνει μόνο να λέμε πόσο το θέλουμε, αλλά όταν φτάνει η στιγμή να το αποφασίσουμε, να έχουμε ενστάσεις (αναίτιες) και να απέχουμε.
Υπάρχουν δυο θεωρήσεις...Το κολυμβητήριο δεν είναι ούτε το μεγάλο ούτε το μικρό πρόβλημα του Δήμου μας. Είναι απλώς ένα πρόβλημα σε ένα τομέα της κοινωνικής ζωής και η περαιτέρω πορεία του τόπου μας, μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς κολυμβητήριο....αυτή είναι η μία η ΨΥΧΡΗ θεώρηση, γιατί, υπάρχει και η άλλη, η ΘΕΡΜΗ, αυτή που την θερμαίνει το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και την ανάπτυξή του.”
Προκόπης Αλέξης
Αναδημοσίευση από το Facebook