η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Φέτος θα γιορτάσουν μαζί την πρωτομαγιά ο Μπασινάς με το Π.Α.Μ.Ε. ή θα μας πουλήσει το Κ.Κ.Ε πάλι το παραμύθι της διαφορετικότητας;;Μη μου πείτε ότι φέτος θα γίνουν στη Χαλκίδα δύο εορτασμοί εργατικής πρωτομαγιάς αλλού ο Σελεβάκος με τον κολλητό του το Μπασινά και αλλού το Π.Α.Μ.Ε;;;;

Όπως Συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια;;;

Αν συμβεί αυτό πρόκειται για άλλη μια κοροϊδία των εργαζομένων της Εύβοιας αφού πλέον υπάρχει κοινό προεδρείο….

Δεν μπορεί από την μια μεριά να μοιράζονται τις καρέκλες και από την άλλη να παριστάνουν τους αντι συστημικούς και τους διαφορετικούς….διαφορετικότητα του Π.Α.Μ.Ε. στον τρόπο εκπροσώπησης των εργαζομένων ήταν γνωστό ότι υπήρχε μόνο στα λόγια… Με τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο Εργατικό κέντρο αποδείχθηκε ότι στην οδό Φριζή δεν υπάρχουν ούτε ιδεολογικές ούτε πρακτικές διαφορές σε καμία παράταξη… Ούνα φάτσα ούνα Ράτσα

Εγώ αν ήμουν κομουνιστής θα ντρεπόμουνα να κυκλοφορήσω στη Χαλκίδα την επόμενη μέρα της συγκρότησης προεδρείου στο Εργατικό κέντρο μετά από όσα είχαν γίνει ….

Για το Σελεβάκο και τους υπόλοιπους της παράταξής τους δεν είναι τόσο ενοχλητικό…
Απλώς πούλησαν την εικόνα του αντιπολιτευόμενου για να κάτσουν στην καρέκλα….


Αλλά το Π.Α.Μ.Ε;;;; Εκτός από αυτούς που τους ψηφίζουν και μπορεί το κόμμα να τους πεί ότι «στις 12 το μεσημέρι είναι νύχτα» και να το πιστέψουν , υπάρχει και η κοινή γνώμη στα μάτια της οποίας πέφτουν πολύ χαμηλά!!!

Δηλαδή τι θα πάθαινε το Π.Α.Μ.Ε αν δεν συμμετείχε στο προεδρείο;;;;
Αφού οι άλλοι ήταν εννιά…
Δεν θα μπορούσαν να πάρουν απόφαση;;Υ.Γ. Τουλάχιστον «κατεβάστε» από την ιστοσελίδα του Εργατικού Κέντρου τα μπινελίκια που ρίχνατε μεταξύ σας πριν μοιράσετε τα αξιώματα και τι καρέκλες… Μην γίνεστε άλλο ρόμπα….