η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ταφόπλακα για την αυτοδιοίκηση οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί




Η μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που έπληξε την Ελλάδα ήταν  η τρύπα  που έπεσε μέσα η αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες….

Η απλή αναλογική που φέρνει στο προσκήνιο η πιο ανίκανη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από αυτή τη χωρα θα είναι δυστυχώς η ταφόπλακα για τους δήμους και τα δημοτικά συμβούλια…

Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά ένα όργιο δοσοληψιών πολιτικών-και τολμούμε να πούμε -ακόμα και οικονομικών ανταλλαγμάτων, βρίσκεται προ των πυλών της αυτοδιοίκησης….


Ότι έχει συμβεί στο δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας υπάρχει κίνδυνος να το αντιμετωπίσουμε γενικευμένα σε όλη τη χώρα… οι ανίκανοι ψεύτες, πολιτικοί οπορτουνιστές που κυβερνούν θα έχουν φύγει αφήνοντας πίσω τους καμένη γή και πολιτικό χάος….



Το επίπεδο των δημοτικών συμβούλων γίνεται ολοένα και πιο χαμηλό….
Φαίνεται αυτό από τις συνεδριάσεις στην Εύβοια αλλά και σε όλη την επικράτεια….
Αυτοί οι άνθρωποι θα κληθούν να διαχειριστούν ένα νέο πολιτικό τοπίο που απαιτεί καθαρές συνεργασίες και συναίνεση στη βάση προγραμματικών συμφωνιών….¨όπως θα έλεγε εμφατικά και ο Τάκης Τσουκαλάς….



¨Αντε Γειά!





Υ.Γ. Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να φτιάξουν ένα νομοσχέδιο για τα αδέσποτα …δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα… Θα τα καταφέρουν με την αυτοδιοίκηση;;;






Evia in