η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Άλλα λένε ….άλλα εννοούν

Χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα στα πολιτικά και δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» από το ενδεχόμενο συνεργασίας του Θανάση Μπουραντά νυν αντιπεριφερειάρχη  Εύβοιας και επί σειρά ετών Νομάρχη με τον Κώστα Μπακογιάννη που αναμένεται να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος…..

 Οι δε νεοδημοκράτες που ετοιμαζόντουσαν να πάνε και να κάτσουν στην καρέκλα του αντιπεριφερειάρχη- λες και πρόκειται για βιτρίνα που θα τοποθετήσουμε μια κούκλα για να τη βλέπουμε- οι δε πασοκτζήδες ωρύονται για τον ίδιο λόγο αφού είχαν βάλει τον εαυτό τους στο κάδρο αλλά με υποψήφιο τον Κλέαρχο…έχουν λυσάξει 

 Άποψή μας είναι πως δεν υπάρχει καταλληλότερος για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη επειδή ο Θανάσης Μπουραντάς έχει τεράστια εμπειρία και είναι «άρρωστος» με τη δουλειά….
 Θα ήταν ευχής έργον να κατέλθει υποψήφιος ο Μπακογιάννης και να έχει ένα τέτοιο συνεργάτη παρά το ότι ο Μπουραντάς είναι ιδιαίτερα χαλαρός και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει σπίτι του…
 Εξάλλου αυτό είχε αποφασίσει…. 
Οι νεοδημοκράτες όμως που ορέγονταν τη θέση θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι διακοσμητική ούτε προσφέρεται καρέκλα για φιγούρα…. 
Απαιτείται σκληρή δουλειά και γνώση της διοίκησης που δυστυχώς πολλοί από αυτούς που ενδιαφέρονταν, δεν έχουν….. 

Κάτι πασοκτζήδες σαν τον Ανέστη Πίσχινα  πάλι, δεν βλέπουν με καλό μάτι μια τέτοια συνεργασία γιατί δήθεν θα έβλαπτε την υστεροφημία του Μπουραντά και θα έπληττε την ιστορία του….

 Βεβαίως τέτοια πολιτικά φληναφήματα δεν έλεγαν στo ενδεχόμενο καθόδου του Περγαντά με την στήριξη της Νέας δημοκρατίας….
 Τώρα τα ανακάλυψαν στην περίπτωση Μπακογιάννη- Μπουραντά….
Ο Καθένας λέει ότι δεν θέλει τον Μπουραντά υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και εννοεί κάτι άλλο π.χ....


Εφημερίδα: Ο Μπουραντάς είναι καμένο χαρτί»…. 
Εννοεί: «δεν μας έχει δώσει διαφήμιση τόσα χρόνια»….

Συνδικαλιστής του Πασόκ: «Δεν έχει κάνει τίποτα»…. 
Εννοεί: «δεν μου διόρισε το παιδί μου στη νομαρχία τόσα χρόνια που είναι νομάρχης».

Νεοδημοκράτης υποψήφιος… «Εμείς δεν έχουμε κατάλληλα στελέχη;;; Το Μπουραντά βρήκαμε»;;;; 
Εννοούν:.. «Εγώ στη θέση του θα ήμουν καλύτερος»

Πασόκος υποψήφιος «Πάλι τον Μπουραντά;;; Είναι καιρός να πάει σπίτι του»…. 
Εννοούν:… «Για να αναλάβω εγώ την αντιπεριφέρεια»

Κατά τα λοιπά όποιος δεν βλέπει το έργο που έχει κάνει ο Μπουραντάς στην Εύβοια είναι ή φανατικός ή ηλίθιος…. (συνήθως βέβαια είναι και τα δύο)