η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αποσύρεται ο Θανάσης Μπουραντάς… πανηγυρίζουν οι κρετίνοι

Φυσικά και έγιναν συζητήσεις σε πολύ υψηλά επίπεδα και υπήρξε σοβαρό ενδεχόμενο ο Θανάσης Μπουραντάς να κατέλθει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Κώστα Μπακογιάννη…
Ωστόσο πήρε την πιο σωστή απόφαση να μην μετέχει τελικά στις εκλογές αφού ο ίδιος ούτε παρακάλεσε ούτε είχε καμιά καούρα να είναι καλά και ντε στην ίδια θέση που τίμησε επί σειρά ετών…. Εξάλλου ποιος θα έβλεπε με καλό μάτι μια τέτοια συνεργασία;;;
Κάποια ευβοϊκά πιθηκοειδή που παριστάνουν τους πολιτικούς ή οι δημοσιογραφικοί χιμπατζήδες του νομού;;;;;


Για τον Κλέαρχο Περγαντά που παρακαλούσε γονυπετής πότε τη Νέα Δημοκρατία και πότε το Σύριζα, κάτι περιφερειακοί σύμβουλοι σαν τον Ανέστη Πίσχινα δεν έβγαλαν κιχ… 
Τον έκανε ο Κλέαρχος πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου και συμπεριφερόταν στο νομό σαν να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας….
Συγκαλούσε συσκέψεις των περιφερειακών συμβούλων στην Εύβοια και είχε άποψη για την πολιτική ιστορία ή για τις αποφάσεις άλλων…..
Ο Μπουραντάς  τις αποφάσεις του τις είχε πάρει εδώ και καιρό αλλά είδε πως του συμπεριφέρθηκαν και κάποιοι που τους έβγαλε από την πολιτική ανυπαρξία και τους έδωσε ρόλο….

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος…..

Πάντως η εφημερίδα που λύσσαξε όταν άκουσε ότι ο  Μπουραντάς μπορεί να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  τώρα ας προετοιμάζεται να δει στην ίδια θέση την άλλη μεγάλη της αγάπη τον Μπάμπη Μανιάτη τον οποίον επίσης δεν στηρίζει αφού τα κριτήριά της δεν ήταν ποτέ ούτε δημοσιογραφικά ούτε πολιτικά αλλά μόνον κατινίστικα!!!!

Υ.Γ. Σκεφτείτε ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι της Εύβοιας που ρωτούσαν τον Μπακογιάννη αν θα έχει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον Μπουραντά χωρίς ο δήμαρχος Καρπενησίου να έχει ακόμη ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης…. Αι κιού ραδικιού!!!!