η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πλάτη βάζει ο Σαμαράς σε Σίμο

Σαφή εντολή να καλύψουν τον Σίμο Κεδίκογλου, στα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα, έχει δώσει ο πρωθυπουργός. Ο Σαμαράς θεωρεί ότι ο Σίμος έχει σηκώσει μεγάλο βάρος στις πλάτες του τελευταία και είναι λογικό να γίνεται στόχος και θέλει να κάθε τρόπο να τον προστατέψει. 

Εξάλλου οι συχνές επιθέσεις που του κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άμεσες απαντήσεις από πλευράς κυβερνητικού, επιβάλλουν ο βουλευτής Ευβοίας να έχει μια ασπίδα προστασίας...

Πηγή:παραπολιτικά

Evia in: Θα μας επιτρέψουν οι καλοί συνάδελφοι στα parapolitika.gr να αμφιβάλουμε ολίγον τι με την πληροφορία που δημοσιεύουν παρά το έχουν όλη την καλή πρόθεση να παρουσιάσουν δυο δεδομένα…. 


Το ένα ότι ο πρωθυπουργός έχει στεναχωρηθεί προσωπικά που ο Σύριζα «κάνει ντα» το Σίμο και  δεύτερον τον αισθάνεται τόσο κοντά που θέλει να τον προστατέψει από τις επιθέσεις των ανακοινώσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι δικές μας οι εκτιμήσεις λένε ότι αυτός που είναι πολύ κοντά στον εκάστοτε αυτοκράτορα κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να έχει την τύχη του Ιμπραήμ Πασά από τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή…
 και για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία ή δεν παρακολουθούν το τούρκικο σίριαλ του Αντένα, Ο Σουλεϊμάν αποκεφάλισε στο τέλος τον στενό του συνεργάτη όπως ακριβώς έχουν κάνει όλοι οι ¨ Έλληνες πρωθυπουργοί στους κυβερνητικούς τους εκπροσώπους με την πρώτη μεγάλη κουτσουκέλα…..

Υ.Γ. Δεν δέχεται κανένα πισώπλατο μαχαίρωμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος…. 
Απεναντίας είναι ξεκάθαρο πως επιλέγει την τακτική της πόλωσης με την αξιωματική αντιπολίτευση με ανακοινώσεις που ρίχνουν νερό στο μύλο της αντίδρασης…. 
Εξάλλου ο Σίμος έχει σπουδάσει επικοινωνία στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και γνωρίζει πολύ καλά πως μια «εμπρηστική» δήλωση μπορεί να βάλει εύκολα φωτιά στη βενζίνη της αντιπολίτευσης