η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε ηλικιωμένη στην Ιστιαία-πιθανολογείται εγκληματική ενέργεια

το σπίτι όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα
στην Ιστιαία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για να διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Ιστιαία σήμερα το μεσημέρι.
Η 80χρονη διέμενε μόνη της επί της οδού Τσιτσάρα στον Πάνω Πλάτανο στην Ιστιαία ενώ στην περιοχή δεν είχε άλλους συγγενείς και το γεγονός, ότι δεν την είδαν σήμερα οι γείτονές της τους προκάλεσε ανησυχία. Πήγαν σπίτι και αντιλήφθηκαν πως κάτι είχε συμβεί αφού είδαν παράθυρο σπασμένο και αναστατωμένο το σπίτι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, όπου βρήκε νεκρή τη γυναίκα σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στην κρεβατοκάμαρα της. Το γεγονός του αναστατωμένου σπιτιού και τα ίχνη αίματος που βρέθηκαν εκεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οδηγούν τους αστυνομικούς ότι το ποιο πιθανό είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Πιθανό το ενδεχόμενο του κινήτρου της ληστείας το οποίο και ερευνάται αλλά όπως προαναφέρθηκε η γυναίκα διέμενε μόνη της και είναι δύσκολο να βρεθεί αν λείπει κάτι ή όχι.

 Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τη γύρω από το σπίτι περιοχή ενώ τις προσπάθειες την προσπάθεια ανεύρεσης στοιχείων, συνδράμει και ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού και της σήμανσης από την ασφάλεια Χαλκίδας το οποίο ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο.

Αναρτήθηκε από: Ελεύθερη φωνή των πολιτών