η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πριν από δέκα χρόνια….

Όταν το 2003 ο Θανάσης Μπουραντάς επανεξελέγη Νομάρχης είχε αρχίσει ήδη να προετοιμάζει το έδαφος δυο –τρεις μήνες πριν εκλεγεί και πίεσε αμέσως μόλις ανέλαβε για να πάρει η Εύβοια και η Χαλκίδα τη θέση που τις άξιζαν στο Χωροταξικό σχεδιασμό της Περιφέρειας….Κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους φορείς, τον τότε νεοεκλεγέντα  και άπειρο δήμαρχο Χαλκιδέων Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σιαγιάννη, τον τότε πρόεδρο του ΤΕΕ Αντώνη Κορώζη, (και άλλους φορείς και επιστημονικούς συλλόγους) και πίεσαν εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι υπήρχε φιλική κυβέρνηση στη Χώρα. 
Επισκέφθηκαν τον τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ και κατάφεραν να πετύχουν το δίπολο ανάπτυξης Χαλκίδα Λαμία στην Περιφέρεια και πολλά άλλα….


 Σήμερα που την ευθύνη της Τριτοβάθμιας αυτοδιοίκησης έχει ο Βοιωτός στην Καταγωγή αλλά Λαμιώτης στη Συμπεριφορά Κλέαρχος Περγαντάς και κυβέρνηση είναι η Νέα Δημοκρατία η Αναθεώρηση του χωροταξικού σχεδιασμού υποβαθμίζει τη Χαλκίδα….
Γιαυτό στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο Κλέαρχος Περγαντάς πρέπει να μην ψηφιστεί ξανά από τους ευβοείς…. Γιατί είναι αδιάφορος για την Εύβοια την οποία θυμάται μόνο για καμιά παρέλαση και καμιά θεία λειτουργία!!!!