η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Και ο Φραντζής το χαβά του!!!

Είναι φανερό ότι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φραντζής έχει ένα είδος εμμονής κατά του Μπουραντά τον οποίο κατηγορεί για οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει στο νομό ενώ ότι θετικό γίνεται από τον πρώην Νομάρχη και νυν Αντιπεριφερειάρχη αρνείται να το δει….
 Έφτασε στο σημείο να καταψηφίσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο δημοτικό που βρίσκεται στο Κουρέντι παρουσιάζοντας το ως σκάνδαλο ολκής επειδή την δημοπράτησε ο Μπουραντάς…. 
Κατήγγειλε ως παράνομο το διοικητήριο και τώρα πάει και θρονιάζεται εκεί στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ενώ αρνείται να παραιτηθεί από σύμβουλος παρά το ότι είχε δεσμευθεί προεκλογικά στο Χαϊνά…..


Παλαιότερα είχε κατηγορήσει τον τότε Νομάρχη για τη Λαρκο, το νερό των Ψαχνών, τη μεταφορά του Λιμανιού, την επικείμενη καταστροφή του αρχαιολογικού χώρου της Αυλίδας, την τρύπα του όζοντος, το ότι οι ντομάτες κοκκινίζουν ενώ ήταν πράσινες,  ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή και πηγαίνει στη δύση και για το ότι από την Εύβοια έχουν εκλείψει οι λαγοί, οι αλεπούδες και τα τρυγόνια!!!!!
Τυφλωμένος από την εμπάθεια του κατά του πρώην νομάρχη δεν παρέλειψε πρόσφατα να τον κατηγορήσει και για τις εξελίξεις στο ΤΕΙ….
 Τι να πει κανείς …εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Φραντζής χτενίζεται!!!!