η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Του έχει γίνει έμμονη ιδέα (κοιμάται-ξυπνάει και ονειρεύεται το Σίμο)

Παλιές καλές εποχές...υπουργικού βίου

Για τα ξαδέλφια Κεδίκογλου που δεν ήρθαν στο δημοτικό συμβούλιο έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος στο δημοτικό συμβούλιο Χαλκίδας και μάλιστα πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η συνεδρίαση είχε ανεβάσει το κακεντρεχές σχόλιο στο twiter… 
Βεβαίως ο κ. Μαρκόπουλος ήξερε εκ των προτέρων ότι οι υποχρεώσεις του Σίμου Κεδίκογλου εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης καθιστούσαν αδύνατη την παρουσία του στη Χαλκίδα την ώρα και την ημέρα της συνεδρίασης…. Προφανώς αυτός ήταν ο στόχος του από την αρχή και ήταν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έβρισκε τον πολιτικό του αντίπαλο στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου…. 
Τον άλλον κεδίκογλου ξώφαλτσα τον πήραν τα σκάγια γιατί η έμμονη πλέον ιδέα του Κώστα Μαρκόπουλου είναι ο συνάδελφος του της Νέας Δημοκρατίας…
 Αυτός που δεν περίμενε ποτέ να δει υπουργό και μάλιστα το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά όπως κομπορρημονούσε κάποτε ο ίδιος για τον εαυτό του(!). Ο Σίμος Κεδίκογλου έχει γίνει σχεδόν έμμονη ιδέα για τον πρώην Νεοδημοκράτη βουλευτή σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να γκρεμίζεται ο κόσμος δίπλα του και αυτός να μονολογεί…. « Πού είναι ο Σίμος;;;; αυτός φταίει που δεν είναι εδώ!!!…»



Υ.Γ. Μήπως μπορεί να μας πει ο κύριος Μαρκόπουλος για όσο καιρό ήταν υπουργός τουρισμού (με τις μισές ευθύνες από αυτές που έχει ο Κεδίκογλου) σε πόσες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας ή του Νομαρχιακού συμβουλίου Εύβοιας είχε παρευρεθεί;;; Να του θυμίσουμε εμείς… Ούτε σε μία…. Συζητιόνταν σημαντικότατα θέματα για τον ευβοϊκό λαό και δεν καταδεχόταν ούτε να περάσει απέξω!!!