η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στο συντονιστικό ο Κεδίκογλου;


Συνεχώς ανεβαίνουν οι πολιτικές μετοχές του Ευβοιώτη υπουργού Σίμου Κεδίκογλου μετά το επιτυχές κρας τεστ στην δύσκολη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου….
Μετά τον κομβικό του ρόλο στην κυβέρνηση συνεργασίας όπου του ανατέθηκε να είναι η φωνή του κυβερνητικού σχηματισμού και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε υπουργικό συμβούλιο και πρωθυπουργό οι πληροφορίες τoν φέρνουν να συμμετέχει στο υπό σύσταση συντονιστικό εννεαμελές όργανο της κυβέρνησης μαζί με άλλα δυο στελέχη της Νέας δημοκρατίας, τρία του ΠΑΣΟΚ και τρία της ΔΗΜΑΡ με στόχο να αρθούν οι δυσαρμονίες και να αποφεύγονται οι τριβές



Το όργανο αποφασίστηκε στις χθεσινές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους κ Βενιζέλο και Κουβέλη μετά από πρόταση της ΔΗΜΑΡ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς ΝΔ θα είναι οι κ Σταμάτης, Λαζαρίδης  και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου. Από πλευράς ΠΑΣΟΚ ακούγονται οι κ Σαχινίδης, Μανιάτης και Πρωτόπαπας ενώ σε ειδικά θέματα θα μπορεί να συμμετέχει και άλλο στέλεχος που θα κρίνει η Ιπποκράτους.

Από τη ΔΗΜΑΡ ακούγονται τα ονόματα των κ. Τσούκαλη και Χατζησωκράτη, όπως και το όνομα του κ. Μαργαρίτη.

Το όργανο στην τελική του μορφή και ρόλο θα οριστικοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα σε νέα συνάντηση των αρχηγών εφόσον χρειαστεί.


Υ.Γ. Στην ομάδα των επίλεκτων λοιπόν ο Κεδίκογλου όπως διέρρεε κάποτε για τον εαυτό του ο Κώστας Μαρκόπουλος που εξέφραζε την πεποίθηση μιλώντας σε γνωστό νεοδημοκράτη πριν τις εκλογές ότι «αυτός (αναφερόταν στον Κεδίκογλου) δεν πρόκειται να υπουργοποιηθεί ποτέ»….. 
Το μόνο που απομένει πλέον στον κ Μαρκόπουλο είναι να υλοποιήσει τη δέσμευσή του προς το νεοδημοκράτη της Εύβοιας και να κόψει εκείνο το μέλος του σώματός του -που έλεγε ότι θα κόψει εάν ο Κεδίκογλου γινόταν υπουργός!!!!!