η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πρόταση επανάσταση για τα μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Επαναφέρουμε ως eviain μια επαναστατική πρόταση που θα προσφέρει τη μέγιστη υπηρεσία στα μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία όπου οι περισσότεροι μικρομεσαίοι, έμποροι και επαγγελματίες αδυνατούν να διαφημίσουν την επιχείρησή τους….
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προτείνουμε προς τη διοίκηση του Ε.Β.Ε.Ε. να προκηρύξει διαγωνισμό και να μας δώσει τη δουλειά διότι καλύτερη πρόταση δεν θα του γίνει από κανένα…. Λοιπόν προσέξτε…. 


Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση μιας επιχείρησης σε καθημερινή βάση και επί ένα χρόνο μέσω ενός ραδιοφωνικού σταθμού μιας ιστοσελίδας και ενός μπλοκ με το ποσό των πενήντα ευρώ ετησίως για κάθε διαφημιζόμενο…. 

Πρόκειται για τιμή που ξεπερνάει ακόμη και τη φαντασία των πλέον ευφάνταστων σεναριογράφων…

Εν συνεχεία και αφού πάρουμε τη δουλειά συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τη Γραμματέα τον ταμία και άλλα μέλη της πλειοψηφίας θα πραγματοποιούμε περιοδείες σε όλες τις πόλεις της Εύβοιας και θα ενημερώνουμε τα μέλη γι'αυτή την μοναδική προσφορά που τους κάνουμε ώστε να διαφημίζονται επί ένα χρόνο (επί της ουσίας) Τζάμπα……

Έτσι το επιμελητήριο θα έχει δημιουργήσει μια εκπληκτική προσφορά για τα μέλη του και εμείς με χίλια πελατάκια θα βγάλουμε μόνο πενήντα χιλιάδες ευρώ(50.000)  το χρόνο-ψίχουλα δηλαδή μπροστά σε αυτή την τεράστια υπηρεσία που προσφέρουμε για τον τόπο….

 Είμαστε δε διατεθειμένοι να ενημερώνουμε τα μέλη σε διάφορες καφετέριες, σνακ μπαρ, καφέ και οπουδήποτε χρειαστούν την ανάγκη μας ακόμη και την ημέρα των γενεθλίων μας (διότι εμείς πάνω απ’όλα βάζουμε την ανάγκη των μελών του Επιμελητηρίου)…

 Δεν έχουμε Κυριακές αργίες και προσωπικές στιγμές όταν είναι να εξυπηρετήσουμε το συνάνθρωπο( μισό λεπτό να βγάλω ένα μαντήλι από την τσέπη γιατί κοντεύω να βάλω τα κλάματα)

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι σε κάποιο γνωστό που του είπαμε  την πρόταση που θέλουμε να απευθύνουμε προς το Επιμελητήριο μας είπε ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.... και πως πάμε να εκμεταλλευθούμε το φορέα για να βγάλουμε χρήματα ,αλλά του απαντήσαμε πως είναι ένας αρνητής των πάντων, ένας δύσπιστος και κακοπροαίρετος που προσπαθεί να βάλει εμπόδια στο έργο της διοίκησης….
και πως το μυαλό του είναι κολλημένο σαν εκείνο το παιδάκι μιαs παλιάς διαφήμισης που το έστειλε η μαμά του για ψώνια και εκείνο επαναλάμβανε μονότονα … «τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, Καμπά… τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, Καμπά…»
  
Είναι προφανές ότι τέτοιοι άνθρωποι ότι και να τους λες για το μεγάλο έργο αυτών των οραματιστών της διοίκησης του Επιμελητηρίου, οι οποίοι με αυταπάρνηση και πρωτοφανή αυτοθυσία αφήνουν τις δουλειές τουs για να τρέχουν στις Ρωσίες για εκθέσεις, στα Παρίσια και τις Ρώμες με τα μομπίλιτυ,θα συνεχίζουν να αμφισβητούν και να αρνούνται τη προσφορά τους στα κοινά και την επιχειρηματικότητα…..

Τι να πει κανείς… Άφες αυτοίς…. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσιν