η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ας έδειχνε την ίδια θέρμη….


Θαυμάζουμε τη θέρμη με την οποία ο δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης αρνείται να δώσει τα στοιχεία δημοτικών υπαλλήλων για διαθεσιμότητα ή μετατάξεις και τίθεται μπροστάρης εναντίον των σχεδίων της τρόικας για απολύσεις…. 
Οι θέσεις εργασίας θα πρέπει να προστατευθούν διότι μιλάμε για ανθρώπους και όχι για απλούς αριθμούς σε λογιστικούς υπολογισμούς….
 Θα θέλαμε όμως την ίδια αποτελεσματικότητα να δείχνει στον έλεγχο των δημοτικών υπαλλήλων και στο κατά πόσο τα χρήματα που παίρνουν από τους φορολογούμενους Χαλκιδέους πιάνουν τόπο και επιστρέφονται ανταποδοτικά στους πολίτες, δια του έργου που παράγουν (οι εργαζόμενοι)….

 Γιατί σωστό και δίκαιο είναι να προστατεύονται μερικές εκατοντάδες απασχολούμενοι στο δήμο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να προστατεύονται και τα συμφέροντα των χιλιάδων Χαλκιδέων…

Υ.Γ. Κάποιος πρέπει να βάλει σε μια τάξη ορισμένους μέσα στο δήμο και αν δεν το κάνει ο Δήμαρχος θα είναι υπόλογος απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να τον θέσουν σε διαθεσιμότητα!!!!

Υ.Γ. 2 Οι τεμπέληδες, αργόμισθοι, ερασιτέχνες φωτογράφοι γιατί δεν πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα;;;;;;