η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ (τώρα μας δουλεύουν και εξόφθαλμα)


Εάν στα πολιτικά πρόσωπα που ελέγχει ο ΣΔΟΕ τα οικονομικά τους, είναι το όνομα του Θανάση Μπουραντά που μετά από τρεις θητείες νομάρχης μένει σε σπίτι με ενοίκιο τότε αυτή η χώρα δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να σωθεί…. Αν το ΣΔΟΕ δεν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει κάποιους πολιτικούς στην περιφέρεια που τα περιουσιακά τους στοιχεία συγκρίνονται μόνο με πλούσιων βιομηχάνων της περιοχής και εάν υπάρχουν εκδότες που αναπαράγουν αυτές τις λίστες ενώ διαθέτουν ακίνητα και καταθέσεις που ποτέ δεν έχει ελέγξει το ΣΔΟΕ και θα ζήλευε ακόμη και ένας εφοπλιστής, τότε με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε στην απαξίωση και την ισοπέδωση των πάντων…. 


Εδώ προστατεύονται τα λαμόγια και ελέγχονται οι πεντακάθαροι , φωνάζουνε οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες, κυνηγούν τις μαρίδες και αφήνουν τους καρχαρίες και παρουσιάζουν τους άσπρους μαύρους!!!

Μετά τον έλεγχο που θα κάνει το ΣΔΟΕ και όταν δεν θα βρει το παραμικρό όσοι με περισσή ευκολία δημοσιοποιούν ονόματα αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ως συνήθως θα ξεχάσουν να αναφέρουν ότι ο έλεγχος δεν απέδωσε καρπούς…..

Υ.Γ. Ύστερα από αυτό πρέπει να σταλεί ο Βελζεβούλ να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία του Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου