η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Βουρδάνος Θεματικός-Πίσχινας Πρόεδρος Π.Σ. οι εκτιμήσεις για τις αλλαγές στα αξιώματα της Περιφέρειας

Α.Πίσχινας




Δ.Βουρδάνος


Την ίδια τακτική που ακολουθούσε ως Νομάρχης Βοιωτίας θα τηρήσει ο Κλέαρχος Περγαντάς ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος όπερ σημαίνει θα περάσουν όλοι από τον πάγκο του θεματικού αντιπεριφερειάρχη…. Οι φήμες λένε ότι στο τέλος του χρόνου θα έχουμε αλλαγές στις καρέκλες…
 Ένας Κλέαρχος όμως που μπορεί να ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται δεν μπορεί με την απόφασή του να δημιουργήσει παράπονα και τριγμούς…


 Αυτό θα πει ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί καρέκλα για τον Σταμάτη Καπελέρη ανεξαρτήτως εάν ορισθεί άλλος αντιπεριφερειάρχης  (π.χ. Υπεύθυνος για τις αναπτυξιακές εταιρίες της περιφέρειας που και ρόλο έχουν και ρουσφετολογική δύναμη)…. 
Από εκεί και πέρα η εξίσωση είναι απλή….
 Βάζουμε το δεύτερο σε Σταυρούς Δημήτρη Βουρδάνο στη θέση του θεματικού…. 
Χρησιμοποιούμε το επιχείρημα της σειράς κατάταξης σε ψήφους για να μην παραπονεθεί ο Αλεξίου που ήρθε ένατος δηλαδή προτελευταίος από τους ευβοείς…. 
Τον τρίτο σε σειρά κατάταξης Αγδινιώτη τον ξεπερνάμε με το επιχείρημα ότι δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις σχεδόν καθημερινές μετακινήσεις και τον τέταρτο σε σειρά κατάταξης Ανέστη Πίσχινα τον κάνουμε πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου στη θέση του Τιμπλαλέξη….. 
Ο πέμπτος σε σειρά ψήφων Νίκος Μπαράκος δεν θα έχει απαιτήσεις λόγω του νεαρού της ηλικίας του (αν και είναι ικανότατος και μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε καθήκοντα του ανατεθούν). 
Ακολουθεί ο Μπαντούνας που είναι αρκετά πίσω στην σταυροδοσία ο Κουλουρίδης που έχει ανεξαρτητοποιηθεί, η Ρόζυ Καραβά που δεν είναι πια ΠΑΣΟΚ και ο Βασίλης Βεργέτης που στην εντέκατη θέση δεν θα εμφανίσει αξιώσεις για θέση ευθύνης( Και να το ήθελε εξάλλου δεν του την έδιναν)…
Αυτό πρέπει να είναι το πλάνο του Περιφερειάρχη σε ότι αφορά στην Εύβοια βάσει κοινής λογικής και της προγνωστικής ικανότητας που έχουμε εξασκήσει από την ενασχόλησή μας με τα κοινά… Σημειώστε τα ονόματα για να δούμε τι πετύχαμε….

Υ.Γ. Τόβλεπες….Τόπαιξες;;;;;