η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πανελλήνιο Κύπελλο περιπέτειας αυτοκινήτων 4χ4 στην Εύβοια

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Περιπέτειας αυτοκινήτων 4Χ4  στην Εύβοια είναι γεγονός .. Στις 18, 19, 20 και 21 Οκτωβρίου στην κεντρική Εύβοια διεξάγεται το Evia Trophy με διοργανωτή την Αγωνιστική Ομάδα 4Χ4 Εύβοιας (www.aoe4x4.gr) μετά από έγκριση της ΕΠA / OMAE. 

Οι αγωνιζόμενοι θα διασχίσουν το όρος Πυξάριας και το
όρος Καντήλι, oι διαδρομές που θαδιεξαχθούν στις 19, 20 και 21 περιλαμβάνουν δασικά μονοπάτια, περάσματα από ρέματα, λάσπη, πέτρα, πλάγιες κλίσεις, ανηφορικά και κατηφορικά κομμάτια. Τα συνεχόμενα εμπόδια, η ομορφιά της φύσης και η αδρεναλίνη θα σας αφήσουν σίγουρα τις καλύτερες αναμνήσεις.

Σκοπός του αγώνα -΄΄οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας 4χ4-"είναι να διαφημίσουμε την Εύβοια ως τουριστικό προορισμό, να χαρούμε την φύση, τα αυτοκίνητα και την παρέα μας δείχνοντας πρωτίστως σεβασμό στο περιβάλλον και στον τόπο μας".
Ο αγώνας  Trophy  είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σύμφωνα με τον κανονισμό για τους αγώνες περιπέτειας της ΟΜΑΕ . 
 Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής διατρέχει κομμάτια εκτός δρόμου ιδιαίτερης δυσκολίας. 
Τα πληρώματα προσανατολίζονται με τις οδηγίες που υπάρχουν στο Δρομοβιβλίο (Road Book) και με σημάδια που έχει τοποθετήσει ο διοργανωτής σε επίκαιρα σημεία.



Εκκίνηση  1ης ημέρας Στην Ε.Ο Χαλκίδας-Αιδηψού  ταβέρνα Πανόραμα’ .

Η πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει στις  8.00 , με απλή μετάβαση  , και ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες με διαφορά 10 λεπτών .  Ακολουθεί η ειδική διαδρομή της ημέρας  , στη περιοχή του όρους Πυξαριάς . Οι ομάδες θα εκκινήσουν με διαφορά 10 λεπτών



Εκκίνηση  2. ημέρας :   θα γίνει ομαδική μετάβαση από το ξενοδοχείο στη ταβέρνα ‘Πανόραμα’ .

Η πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει στις  8.00 , με απλή μετάβαση , και ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες με διαφορά 10 λεπτών .  Ακολουθεί η ειδική διαδρομή της ημέρας , στην περιοχή του όρους  Καντήλι . Οι ομάδες θα εκκινήσουν με διαφορά 10 λεπτών

Εκκίνηση  3. ημέρας :   θα γίνει ομαδική μετάβαση από το ξενοδοχείο στο εκκλησάκι Αγ. Ιερεμίας

Η πρώτη ομάδα ξεκινάει 8.00 . Η επόμενη ομάδα παίρνει εκκίνηση μόλις τερματίσει η προηγούμενη .