η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εδώ όλα γίνονται μισά ή ανάποδα


Απορεί ο εκδότης του περιοδικού Square Βάγιας Κατσός στην ιστοσελίδα του στο Face book  για την πεζοδρόμηση της Αβάντων η οποία στηρίχθηκε σε μια τεχνική έκθεση και όχι σε ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη της Χαλκίδας και αναφέρει:
«Περί πεζοδρόμησης της Αβάντων… Σε μια πολιτισμένη κοινωνία, πρώτα γίνονται οι μελέτες για το αν μπορεί να γίνει ένα έργο, δημιουργούνται κατόπιν οι περαιτέρω απαραίτητες προϋποθέσεις και τέλος ξεκινούν οι εργασίες. ΠΟΙΟΣ ΜΠΙΠ έδωσε το manual ανάποδα στο Δήμαρχο!!!;;;…»


Σημείωση: Βάγια εάν δε σε γνωρίζαμε θα νομίζαμε ότι δεν είσαι Χαλκιδέος…. Σε αυτή την πόλη που έχουν ασελγήσει ένα σωρό δήμαρχοι και δημότες γίνονται όλα ή ανάποδα ή ημιτελή

Όσο για το επόμενο σχόλιο που αφορούσε στη σημερινή βροχόπτωση θα συμφωνήσουμε:

Τρία τέταρτα (!) για μια διαδρομή πέντε λεπτών (παλιά γέφυρα – φανάρια Χαϊνά... Τα έργα στην Αβάντων έδειξαν με την πρώτη βροχούλα το αυτονόητο: Η Νεοφύτου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τίποτα να δεχτεί τον φόρτο αυτοκινήτων που πριν μοιραζόταν με την Αβάντων... Σε μια πόλη τυφλών και ένας αόμματος το βλέπει αυτό πλέον (και αυτό είναι μόνο η αρχή...)