η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Πολιτικό όρνεο του δήμου Κύμης Αλιβερίου περιμένει να βρέξει, να χιονίσει ή να πιάσει μια πυρκαγιά για να πάρει το μερίδιο της προβολής που του αναλογεί



Ο πολιτικός βρυκόλακας του δήμου Κύμης Αλιβερίου περιμένει να πιάσει μια βροχή για να βγεί παγανιά με τη φωτογραφική μηχανή να βρεί ένα σημείο στον αχανή δήμο με λάσπες ώστε να αρχίσει την εκ του ασφαλούς κριτική του καναπέ….

Είναι αδέκαστος, απηνής διώκτης της γραφειοκρατίας, κήνσορας και τιμητής των πάντων, υπόδειγμα ηθικής και αποτελεσματικότητας.. 

Αλάνθαστος πολιτικός αναλυτής και ο έχων τις λύσεις του οποιουδήποτε προβλήματος στο τσεπάκι του… Εξάλλου όπως ο ίδιος γνωρίζει ένα πρόβλημα είναι εύκολο να λυθεί αρκεί να το αναρτήσεις στο facebook….

“Εικόνες ντροπής οι δρόμοι του Αλιβερίου κοντά και γύρω από τα σχολεία, με τους μαθητές να γίνονται μούσκεμα για να πάνε στις τάξεις τους. Να αναγκάζονται να περνούν μέσα από τα λασπόνερα. Παρόμοιες εικόνες και σε πολλές άλλες τοπικές κοινότητες”

Αναρωτιέται… «Αλήθεια, γνωρίζει η δημοτική αρχή τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο;» Απάντηση:¨όχι από εσάς περίμενε να την πληροφορήσετε μέσω facebook…. 

 Ρωτάει“ Έγινε κάποιος προγραμματισμός, κάποια οργάνωση, μελέτη και ιεράρχηση των προβλημάτων και των αναγκών ή απλά αρχίσατε να ρίχνετε πίσσα στους δρόμους;” Υπάρχουν κριτήρια στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση των έργων;” 
Απαντάμε¨όχι παίξαμε τις προτεραιότητες στα ζάρια.. τις ρίξαμε σε μια γυάλα και τραβήξαμε κλήρο (οι απαντήσεις είναι αντίστοιχης σοβαρότητας προς τα ερωτήματα)

Πολλές φορές μάλιστα ο πολιτικός βρυκόλακας που έχει βγεί από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και σήμερα φιγουράρει ως νέο αριστερός όπως οι νεοοθωμανοι με ρίζες Γενίτσαρου προλαβαίνει τις καιρικές εξελίξεις πριν αυτές έρθουν στο δήμο…
 Είναι τέτοια η δίψα του για φυσικές καταστροφές που εκφράζεται με ανακοινώσεις πριν συμβεί κάτι δυσάρεστο….
 Εν αναμονή του Ζορμπά αναρωτιόταν… ¨εχει γίνει ο απαιτούμενος σχεδιασμός;;; ¨εχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα;;;; Απάντηση: ¨όχι εσένα περιμέναμε για να λάβουμε τα μέτρα….

Πέρσι το καλοκαίρι και ενώ ακομα δεν είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των νεκρών στο Μάτι πρωταγωνιστούσε στα σόσιαλ μίντια με απορίες του τύπου τι μέτρα έχουμε πάρει στο δήμο κύμης Αλιβερίου για να μη γίνει και εδώ καταστροφή σαν το Μάτι;;;;
 Δεν σεβάστηκε ούτε τη μνήμη των νεκρών ούτε - σε μερικές περιπτώσεις -την αναζήτηση των σορών τους που ήταν σε εξέλιξη

Σατυρίζοντας κάποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο του δήμου Κύμης Αλιβερίου είχαμε τις μέρες της κακοκαιρίας του Ζορμπά αναρτήσει μια φωτογραφία προσευχής …
 Φαίνεται ότι τα πολιτικά όρνεα καταστροφολογίας είναι περισσότερα στο δήμο Κύμης Αλιβερίου… 
Απλά περιμένουν κάνοντας κύκλους πάνω από τα οξυμένα προβλήματα του δήμου και μόλις μυρίσει λίγο αίμα προσγειώνονται για να πάρουν το μερίδιο της προβολής που τους αναλογεί…