η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Κύριε Μαργέλη αυτά δεν είναι απαντήσεις…. Λέγονται υπεκφυγές και παραποίηση της πραγματικότητας….



Κύριε Μαργέλη αυτά τα οποία γράφετε στο ιστολόγιό σας, δεν είναι απαντήσεις…. Λέγονται υπεκφυγές και παραποίηση της πραγματικότητας….

Πάμε να τα δούμε ένα ένα..


Λέτε κε Μαργέλη:

1ον. Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ένα άτομο που πληρώνεται από τον Δήμο, να αναρτά σε ιδιωτικό ιστολόγιο κείμενα που στρέφονται κατά των αντιπάλων συνδυασμών του κ. Δημάρχου σε προεκλογική περίοδο ή δυσμενών σχολίων συνεργατών του ; Το επιχείρημα ότι δεν αναρτά από τότε που προσελήφθη δεν αληθεύει γιατί οι ημερομηνίες τον διαψεύδουν. Άλλωστε μέχρι και σήμερα γράφει. Άσε που εκθέτει και αυτούς που τα αναδημοσιεύουν.

Απάντηση evia in : Δεν σας φαίνεται νόμιμο και ηθικό ένα άτομο που πληρώνεται από το δήμο να αναρτά σε ιδιωτικό ιστολόγιο κείμενα που στρέφονται κατά αντιπάλων;;;; 

Μα το λέτε και μόνος σας…. 
Ιδιωτικό ιστολόγιο… 
Δεν είναι ιστολόγιο του δήμου… 
Αλλά για τον κύριο Λουκά Παπά τον υποψήφιό σας από την Κύμη αυτές οι ηθικοπλαστικές σας απόψεις δεν ισχύουν;;; 
Ισχύουν μόνο για τους άλλους;;; Τουλάχιστον εμείς δεν προσληφθήκαμε στην καθαριότητα στερώντας τη θέση ενός εργαζόμενου χωρίς να εμφανιζόμαστε στην υπηρεσία για να γράφουμε σε μπλοκ με τα λεφτά των δημοτών…. (και μια μικρή λεπτομέρεια ακόμα δεν έχει γραφτεί στο Φ.Ε.Κ η πρόσληψή μας.. τυπικά δεν έχουμε σχέση εργασίας με το δήμο)


(Μαργέλης) 2ον. Εάν τις αναρτήσεις τις πραγματοποιεί με εντολή του κ. Δημάρχου, που δεν το πιστεύω, ή με δική του πρωτοβουλία είναι κάτι που το ξέρει ο κ. Δήμαρχος και αυτός.Ίσως να παίρνει οδηγίες από άλλον παρακαθήμενο σύμβουλο του κ. Δημάρχου.Πάντως για να υποχρεωθεί ο κ. Δήμαρχος να ζητήσει συγνώμη, σημαίνει ότι τον εκθέτει!

Απάντηση Eviain: Μόνο στον εαυτό σας αναγνωρίζετε το δικαίωμα να μην παίρνει εντολές από κανέναν για το τι θα γράψει στο προσωπικό του ιστολόγιο;;; Εσείς είστε ο αδέκαστος κριτής ο κήνσορας και ο τιμητής των πάντων και οι άλλοι έχουν υποβολέα;;; Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας….


(Μαργέλης)3ον. Επί των ερωτήσεων που μου θέτει και στις οποίες έχω απαντήσει κατ΄επανάληψη αλλά αυτός δεν τα γνωρίζει, επαναλαμβάνω:
α. Δεν παίρνω εντολές από κανέναν, δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν και δεν επιδιώκω από κανέναν τίποτε.Με τον Δ. Θωμά δεν υπήρξαμε ούτε συμμαθητές ούτε φίλοι, αλλά πρέπει να είσαι στραβός να μην βλέπεις ότι είναι ο μόνος Δήμαρχος που έχει αφήσει έργο πίσω του. Και το έργο του παρουσιάζω με κάθε ευκαιρία.


Απάντηση Evia in: Δεν ξερουμε αν εσείς παίρνετε εντολές από τον κύριο Θωμά… Μπορεί να μην παίρνετε.. να είστε απλώς παραπλανημένος, ή "τυφλωμένος"φανατικός θωμαϊκός…
 Ξέρουμε όμως αρκετούς που φέρονται σαν να παίρνουν εντολές για το τι θα γράψουν από τον φίλο σας… ¨οσο για το έργο του Θωμά που παρουσιάζετε από το ιστολόγιό σας εμείς μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο μια δημοσίευση για το Λιμάνι της Κύμης που έφτιαξε ο Μπουραντάς! 

(επί τη ευκαιρία και από ανθρώπινο ενδιαφέρον εφόσον είπατε ότι πρέπει να είσαι στραβός για να μη βλέπεις το έργο του Θωμα.... Κάντε καμια επίσκεψη σε έναν οφθαλμίατρο-και μετα τον οφθαλμίατρο πηγαίντε και στον γιατρό που μας προτείνατε αν και μόλις σας δει θα σκίσει τα πτυχία του)


(Μαργέλης) β.Το ιστολόγιο που διατηρώ είναι προσωπικό, δεν έχει σπόνσορες και διαφημιζόμενους, δεν εισπράττει από κανέναν. Μόνος μου τα γράφω και από ότι βλέπω τα στατιστικά στοιχεία δεν τα διαβάζω και μόνος μου.

Απάντηση eviain :Το ιστολόγιο που διατηρώ είναι προσωπικό, δεν έχει σπόνσορες και διαφημιζόμενους, δεν εισπράττει από κανέναν. Μόνος μου τα γράφω και από ότι βλέπω τα στατιστικά στοιχεία δεν τα διαβάζω και μόνος μου.(καλά για το evia in το γράψατε αυτό κύριε Μαργέλη;)


(Μαργέλης)γ. Ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης δεν έχει έσοδα για έργα, δεν εισπράττει φόρους ή τέλη, δεν πληρώνει κανέναν και γενικά δεν έχει ταμείο. Είναι αρμοδιότητα του, η Λαϊκή Αγορά, ως προς τους χώρους που υλοποιείται και τα δημοτικά νεκροταφεία. Ως προς τα έσοδα της Λαϊκής ήταν πάντοτε λιγότερα από τα έξοδα και βασικά ο Δήμος δεν χρωστούσε στους ιδιοκτήτες του χώρου, όχι όπως τώρα που τους έχει παραπέμψει στα δικαστήρια για να πάρουν τα λεφτά τους, μια και από τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν τους πλήρωνε.

Απάντηση evia in Κύριε Μαργέλη σας αφιερώνουμε το άσμα … «σε γελάσανε…. Μη χάνεις τον καιρό σου… δεν σου τά-μαθε ….καλά ο δάσκαλός σου…»

Αυτά τα περί δεν είχα έσοδα ως πρόεδρος της τοπικής ενότητας να πάτε να τα πείτε αλλού…
 Η δημοτική Κοινότητα έχει έσοδα που δεν διαχειρίζεται ο πρόεδρος (κανονικά) αλλά εντάσσονται στο δημόσιο λογιστικό…. Πρέπει να απολογηθείτε για το που διατίθενται τα χρήματα που εισπράττονται και να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για τη διαχείρισή τους…. 
Δεν σας ρωτήσαμε αν ήταν πιο πολλά τα έξοδα από τα έσοδα αλλά γιατί φαίνεται ότι κατά τα έτη 2011-2012-2013 που ήσασταν πρόεδρος τα έσοδα ήταν μηδέν στα λογιστικά βιβλία του δήμου αν και εισπράττονταν….
 Στο στρατό όταν υπηρετούσατε δεν τηρούσατε λογιστικά βιβλία;;; Τόσα κοστίζει η σίτιση των στρατιωτών, τόσα λάβαμε από την πολιτεία κλπ;;;; 
Αυτά τα δεν εισπράττω φόρους δεν είδα δεν γνωρίζω δεν άκουσα δεν τα χάφτει ούτε ψαρωμένος νεοσύλλεκτος… 
¨έχετε υποχρέωση να γνωρίζετε –χωρίς να διαχειρίζεστε- και να απολογείστε στον δημότη για το που πάνε τα χρήματά του….



Καλο Παρασκευοσαββατοκύριακο

Υ.Γ, 1.Στα δικαστήρια για να πάρουν τα λεφτά τους δεν τους στέλνει ο δήμος αλλά μια βιομηχανία κατασχέσεων και δικαστικών αποφάσεων που λειτουργεί εναντίον του δήμου από κάποιους που ενώ δεν πλήρωναν τίποτα, μοίραζαν αέρα δια λόγου, διέλυσαν τη διοίκηση και τα οικονομικά και σήμερα λειτουργούν ως υποκινητές κατά της σημερινής δημοτικής αρχής…

Υ.Γ.2. δεν τελειώνετε εύκολα με τον επί του τύπου…. Γιατί δεν θα κουραστεί να σας απαντάει όσο διαστρεβλώνετε και κακοποιείτε την αλήθεια