η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Στην Κύμη θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Νοεμβρίου το χειμερινό ράλλυ.


η ΦΙΛΠΑ κλείνει και το φετινό αγωνιστικό της πρόγραμμα με το Χειμερινό Ράλλυ 2018 "Γιώργος Ραπτόπουλος" που θα γίνει με επίκεντρο την Κύμη στις 10 με 11 Νοεμβρίου (Σάββατο-Κυριακή)

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που θα φέρει επισκέπτες απόλη την Ελλάδα στην πανέμορφη Κύμη οι οποίοι θα αποτελέσουν πρεσβευτές που θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά... 

Την φιλοξενία καλύπτει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία ελήφθη ύστερα από εισήγηση του αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου




Ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου δήλωσε ότι στοχεύει το ράλλυ να γίνει θεσμός για την Κύμη, γεγονός που θα αναδείξει περισσότερο την περιοχή ενώ μέσω του ράλλυ θα ενισχυθούν και οι επιχειρήσεις.



To αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης θα συμπεριλαμβάνει 2 κατηγορίες: την κλασσική Regularity με πολλές «σβέλτες» ειδικές δοκιμασίες (με ταχύτητες που δεν θα ξεπερνούν τα 50 ΜΩΤ) και την κατηγορία Touring με λιγότερες ειδικές δοκιμασίες και χαμηλότερες ταχύτητες για αυτούς που απλά επιθυμούν να απολαύσουν μια ωραία βόλτα με το ιστορικό τους αυτοκίνητο.


Η εκκίνηση του αγωνιστικού σκέλους θα γίνει σε σημείο που θα οριστεί στα βόρεια προάστια και οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια όμορφη διαδρομή που θα συμπεριλαμβάνει κλασσικές ειδικές διαδρομές με προορισμό την Κύμη όπου τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο άνετο, πολυτελές ξενοδοχείο Kymi Palace Hotel.


Την δεύτερη μέρα το πρωί οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ειδικές δοκιμασίες στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και ο τερματισμός του αγωνιστικού σκέλους θα γίνει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο όπου θα ακολουθήσει το γεύμα gala και η απονομή στους νικητές.


Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν κλασσικά, ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες» ηλικίας από 30-100 ετών με κάρτα FIVA ή FIA καθώς και “Youngtimers” ηλικίας 20 ετών.