η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ενορχηστρωμένη παραποίηση της αλήθειας από το Δημήτρη Θωμά και απειλές για μηνύσεις σε όποιον διαφωνεί μαζί του

Ο Κώστας Αντωνίου εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκρυψη της αλήθειας
στην εφημερίδα του Δημήτρη Θωμά σχετικά με τη δικαστική τους  υπόθεση

Με δημοσιεύματα που παραποιούν την αλήθεια ή αποκρύπτουν σημαντικές πτυχές γεγονότων για να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις εναντίον πολιτικών του αντιπάλων ο Δημήτρης Θωμάς πρώην δήμαρχος Κύμης  και παραιτημένος δημοτικός σύμβουλος συνεχίζει να «πολιτεύεται» προσπαθώντας να πείσει τους δημότες για το «ανύπαρκτο» έργο του στο δήμο και να εμφανιστεί ως θύμα κακόβουλων διώξεων ενώ κανείς δεν ασχολείται με προσωπικά του ζητήματα ή μη μόνον με την προστασία του δημοτικού χρήματος των συμφερόντων των πολιτών και της νόμιμης λειτουργίας του δήμου και των νομικών του προσώπων… 
Θύμα της τακτικής Θωμά, ο Κώστας Αντωνίου ο οποίος εμφανίζεται από το έντυπο "νέοι ορίζοντες " να έχει συκοφαντήσει τον πρώην δήμαρχο ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αφορούσε απλή δυσφήμιση ….



Το κείμενο της ανακοίνωσης του Κώστα Αντωνίου αναφέρει τα εξής:



"Διάβασα στην εφημερίδα του πρώην δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, τον τρόπο με τον οποίο περιγράφει την προσωπική δικαστική υπόθεση που είχε μαζί μου και μένω έκπληκτος.
Θέλω να ενημερώσω τους φίλους αλλά και τους δημότες την πραγματική διάσταση της υπόθεσης. Η πρωτόδικη πρόσφατη απόφαση του στρατοδικείου, δεν αναγνωρίζει τις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της συκοφαντίας και του δόλου που με κατηγορούσε ο κύριος Θωμάς. Η απόφαση ήταν μια απλή δυσφήμιση χωρίς δόλο και χωρίς συκοφαντικό χαρακτήρα. Ήταν για το λανθασμένο γεγονός που μου είχαν μεταφέρει τηλεφωνικά και είχα γράψει ότι ήταν στο αυτόφωρο και στο κρατητήριο ενώ στην πραγματικότητα ήταν μέσα στο χώρο του αστυνομικού τμήματος. Το γεγονός αυτό το είχα διορθώσει και την επόμενη ημέρα με ανάρτηση στην ομάδα δικτύωσης. Αυτό ήταν όλο. Φυσικά έκανα έφεση και θα ξανά εξετασθεί το συμβάν εκ νέου.



Κώστας Αντωνίου



Eviain: Βλέπετε ότι όταν μπορεί να καταδικάσει κάποιον ο Δημήτρης Θωμάς δεν κάνει πίσω και παρά το γεγονός ότι τον κύριο Αντωνίου δεν μπόρεσε να τον τιμωρήσει για συκοφαντική δυσφήμιση αποκρύπτει το γεγονός στην εφημερίδα του και εστιάζει στο κατηγορητήριο και όχι στην απόφαση του δικαστηρίου… 
Την ίδια τακτική διαστρέβλωσης ακολούθησε και με τους Μπενάκη, Μούντριχα για τους οποίους αν μπορούσε θα τους καταδίκαζε αβλεπεί …

Στην ίδια σελίδα της εφημερίδας του δε διστάζει να απευθύνει απειλές και εναντίον της ιστοσελίδας μας και του γράφοντος κάνοντας λόγο για μια σατυρική φωτογραφία, προσπαθεί να μας εκφοβίσει επειδή παρουσιάζουμε την αλήθεια κι όχι τις δικές του εκδοχές και μας αποδίδει λασπολογία και έλλειψη ήθους….
 Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις της εφημερίδας του κυρίου Θωμά είμαστε πεπεισμένοι ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας…. Για σκεφτείτε πως θα κοιμόμασταν ήσυχοι τα βράδια εάν μας επαινούσε!!!!



Υ.Γ. Ο κύριος Θωμάς παρασύρεται από την αγάπη του για τα δικαστήρια στα οποία το τελευταίο διάστημα είναι καθημερινός επισκέπτης είτε ως μηνυτής είτε μηνυόμενος… 
Με τον ίδιο μάρτυρα και τον ίδιο δικηγόρο κι ανάρτηση πινακίου σχεδόν πάντοτε 1/1 (οι δικηγόροι και οι σχετικοί καταλαβαίνουν). Ίσως λοιπόν σκέφτηκε να αυξήσει κατά μια υπόθεση την δικαστική του ατζέντα…. 
Εδώ είμαστε και τον περιμένουμε γιατί όπως ίσως έχει ακούσει «η αλήθεια και το λάδι βγαίνουν πάντοτε στην επιφάνεια»

evia in