η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Μήνυμα αναγνώστριας για την αυτόνομη κάθοδο Καθαροσπόρη στις δημοτικές εκλογές!!!



Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα το «βρώμικο»…πονηρό …. Γυναικείο… θηλυπρεπέστατο μυαλό μου, μου δημιουργεί την εντύπωση ότι η Κάθοδος του Βασίλη Καθαροσπόρη στις δημοτικές εκλογές της Χαλκίδας δεν είναι τόσο αυτόνομη και ότι έχει γίνει σε συνεννόηση με το σημερινό δήμαρχο Χρήστο Παγώνη με στόχο τη συνεργασία μετά τις εκλογές (γεγονός που ευνοεί η απλή αναλογική)…. 
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουν και οι δύο το σκοπό τους… 


Ο μεν Παγώνης θα εμφανιστεί ως άτεγκτος πολιτικός άρχοντας που δεν υπέκυψε στις πιέσεις Καθαροσπόρη ενώ τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια τον είχε γενικό δερβέναγα και  δια λευκής επιταγής διαχειριστή έργων εκατομμυρίων ευρώ..

 Ο Παγώνης προχωρεί σε πολιτική αυτοκάθαρση και ο Καθαροσπόρης εμφανίζεται μετά τις εκλογές ως απομηχανής θεός στο ρόλο του ρυθμιστή και στη θέση που έχει βιδωθεί εδώ και πολλά χρόνια… 

Του προσκολλημένου στην εξουσία και στην καρέκλα του απόλυτου διαχειριστή έργων, προμηθειών, αυτεπιστασιών και αναθέσεων….

Evia in: Αγαπητή αναγνώστρια σεβόμαστε το ότι θέλεις να διατηρήσεις την ανωνυμία σου απλώς μετά από αυτή την ανάλυση αρχίζουμε να ανησυχούμε και για το δικό μας μυαλό!
Λες να δούμε σύμπραξη του δεύτερου και του τρίτου συνδυασμού παρακάμπτοντας τον πρώτο σε ποσοστά και ψήφους;;;;;