η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τελέστηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Γ.Σ. Κύμης

Πριν την έναρξη της σημερινής απογευματινής προπόνησης και με την ευκαιρία του αυριανού παιχνιδιού  με τον Ολυμπιακό που θα είναι το πρώτο στην έδρα της ευβοϊκής ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα, τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.


 Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο ιδιοκτήτης κ. Ιωάννης Θεοδώρου με την σύζυγο του Ρούλα, μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες της ομάδας , καθώς και σύσσωμη η εφηβική  ομάδα, ενώ εκ μέρους του ΔΟΑΠΠΕΧ παρευρέθηκε ο διευθυντής του οργανισμού κ. Φώτης Γκούνης.

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Μάνιας, εφημέριος του Ι. Ναού Αγ. Νεκταρίου, με τον Πάτερ Απόστολο που ήρθε από την Κύμη για αυτόν τον σκοπό. Μετά το πέρας της τελετής ο Πάτερ Απόστολος, ο οποίος είναι ένθερμος φίλαθλος της ομάδας μας, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε στους παίκτες και τους προπονητές καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, ευχήθηκε με την σειρά του υγεία και επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλαθλους που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά και τους χορηγούς της, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη που παρέχουν στον Σύλλογο. Κλείνοντας καλωσόρισε τα παιδιά του εφηβικού στην «οικογένεια» του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Βασίλης Σιδεράκης

πηγή:Γ.Σ. Κύμης