η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Διαμόρφωσε και το νηπιαγωγείο ο πρόεδρος Κ. Καλκούνης


Ο Πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη πραγματοποίησε ακόμη ένα στόχο του να διαμορφώσει και να βελτιώσει ουσιαστικά τμήμα του εσωτερικού χώρου του ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αγίου Ιωάννη.

Και αυτή τη φορά
βρήκε αρωγούς όπως πάντα στο πλάι του -αφού η εργατικότητα σε συνάρτηση με την καλή συνεργασία τον χαρακτηρίζουν - οι οποίοι  τον βοήθησαν και τους οποίους δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει δημόσια στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο. 

Διαβάστε τι έγραψε.

Κώστας Καλκούνης

"Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αγίου Ιωάννη!!Διαμορφώθηκε και βαφτηκε ο εσωτερικός χωρος που θα χρησιμοποιηθεί για την μεσημεριανή ξεκούραση των παιδιών!
Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την αγορά των υλικών για τη διαμόρφωση του χώρου ,τον κο Γιαννη Σκολαρικη για την εθελοντική εργασία του και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Κο Σαμαρά Χρηστο για το βάψιμο της αίθουσας!
Στην αίθουσα θα τοποθετηθούν στρώματα για την μεσημεριανή ξεκουραση των παιδιών ,στρώματα που η αγορα τους ειναι προσφορά συμπολιτών μας(σε ολους θα σταλούν ευχαριστήρια από την Τ.Κ και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων) ,που ήταν συγκινητική η ανταπόκριση τους στο αιτημά μας!
Όλες αυτές οι ενέργειες δείχνουν ότι η καρδιά του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς χτυπά δυνατά ,παρά τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε!
Είναι το εφόδιο μας, για να συνεχίζουμε δυνατά για την πρόοδο και την ευημερία του τοπου μας!!"

πηγή: eviavima