η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ελλάδα της μικροπουστιάς και της ΕΡΤ


11986530_860285860733800_1109172071094683602_n
Από το πρωί η ΕΡΤ αναπαρήγαγε ασταμάτητα εντελώς ανεπιβεβαίωτες κατηγορίες και -δήθεν- ειδήσεις, με επιθέσεις και υπονοούμενα εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ ταυτοχρόνως μετέδιδε διθυραμβικά ρεπορτάζ υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού της.

Ενώ δηλαδή θα περίμενε κανείς -εφόσον η ΕΡΤ πληρώνεται από όλους τους Έλληνες- ειδικά σήμερα να κρατάει ακριβώς ίσες αποστάσεις και να αντιμετωπίζει με απόλυτη αντικειμενικότητα και τους 2 αρχηγούς, παρόλα αυτά, το δημόσιο κανάλι κρατούσε μια απαράδεκτη στάση υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, λίγες μόνο ώρες μάλιστα πριν το μεγάλο ντιμπέιτ.


Όταν τελικά
το ντιμπέιτ άρχισε, ο Β. Μεϊμαράκης ήταν επιτηδευμένα τοποθετημένος σε πολύ σκοτεινότερο πλάνο, με πολύ σκοτεινότερο φόντο και φαινόταν κίτρινος, χλωμός και θλιμμένος.

Ταυτόχρονα, καθώς περνούσε η ώρα, η -φωτεινότερη- εικόνα του Αλέξη Τσίπρα στα αριστερά μεταφερόταν σιγά-σιγά ψηλότερα και ερχόταν με ελαφρύ ζουμάρισμα όλο και πιο κοντά στον τηλεθεατή, με τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ο ίδιος ως ένας λαμπερός γίγαντας δίπλα σε έναν κατάχλωμο κακομοίρη.



Αυτή ακριβώς είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα της μικροπουστιάς, της χαζοαπατεωνιάς, του βύσματος, της αναξιοκρατίας, του σάπιου κρατισμού, του…Τσακνή και του Ταγματάρχη.

Ευτυχώς ο λόγος δεν μπόρεσε να αλλοιωθεί κι έτσι, ακόμα και με ολόκληρη την κομματική ΕΡΤ από πίσω του ο Τσίπρας, πίνοντας πρώτα καμιά 20αριά ποτήρια νερό από το απίστευτο άγχος του, ηττήθηκε στο ντιμπέιτ ξεκάθαρα -όπως αναμενόταν.




Πηγή: eyedoll.gr


Eviain:
 Και το κακό με την ΕΡΤ είναι ότι την την ίδια συμπεριφορά υπέρ του ΠΑΣΟΚ επεδείκνυε όταν το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε και ήταν στην παντοκρατορία του, τα ίδια έκανε όταν παντοδύναμη ήταν η Νέα Δημοκρατία και τα ίδια κάνει και σήμερα ως κομματικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ