η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Θλιβερή απάντηση από τον Περγαντά….


Μέχρι στιγμής, από τον τρόπο που χειριζόταν τα πολιτικά ζητήματα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς είχαμε σχηματίσει την εικόνα ότι στερείται πολιτικής παιδείας….
 Μετά την απάντηση και το ύφος που χρησιμοποίησε στον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας σε μια καθαρά πολιτικού περιεχομένου επιστολή που του έστειλε για το ότι δεν προσκαλείται παρανόμως στην εκτελεστική επιτροπή, συμπεραίνουμε ότι ο κύριος Περγαντάς δεν έχει τους απαιτούμενους τρόπους  την παιδεία και την κουλτούρα για να απαντήσει όπως αρμόζει σε ένα άνθρωπο που έχει πολύ μεγαλύτερη ηλικία και πολύ μεγαλύτερη πολιτική ιστορία από εκείνον… 
Είναι πραγματικά κρίμα για τον -μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο- Περιφερειάρχη να ρίχνει τόσο πολύ το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου…
 Προφανώς η τροφός που τον ανέθρεψε δεν του δίδαξε πως πρέπει να δείχνει σεβασμό στους συνομιλητές του, πόσο μάλλον όταν είναι μεγαλύτεροι και  δεν χρησιμοποιούν επιχειρήματα του πολιτικού πεζοδρομίου!!!!

Εκτός του ότι ερμηνεύει τους νόμους κατά το δοκούν, δεν συνειδητοποιεί ότι δεν είναι σε καφενείο της Λιβαδειάς αλλά εκπροσωπεί έναν πολιτικό θεσμό όπως αυτός του Περιφερειάρχη….
Κρίμα.... η αγωγή και η παιδεία δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια….

Υ.Γ. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι ο Περιφερειάρχης λειτουργεί ως διορισμένος κρατικός υπάλληλος απαξιώνοντας έναν αιρετό και αδιαφορώντας για τις αρμοδιότητες που προέρχονται από τον ίδιο το νόμο …..
Τέτοιες αντιλήψεις και συμπεριφορές δεν επέδειξαν ούτε οι πιο σκληροί κομματικοί εγκάθετοι Γενικοί Γραμματείς που πέρασαν από τη Λαμία!!!

Ένα παιδί του δημοτικού σε ένα σχολικό καυγά θα επεδείκνυε καλύτερη συμπεριφορά και περισσότερο σεβασμό στον συνομιλητή του…..