η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δεν έπεισαν ούτε τα δικά τους στελέχη που έλαμψαν δια της απουσίας τους!!!

 Απογοητευτική ήταν η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική αυτοδιοίκηση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου…. 
Είναι φανερό ότι οι πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στα κόμματα και τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά δεν είναι τίποτα περισσότερο από έκφραση οργής απέναντι στoυς δυο μεγάλους κομματικούς σχηματισμούς που κυβέρνησαν από τη  μεταπολίτευση μέχρι σήμερα…. 
Επίσης ο τοπικός Σύριζα δεν έχει πείσει την κοινωνία της Εύβοιας ότι έχει πρόταση διακυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση ή ότι διαθέτει στελέχη που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων…
 Όταν δεν είσαι ικανός να γεμίσεις ούτε ένα θέατρο τριακοσίων θέσεων πως μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη;;;;….
Μέχρι σήμερα η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εύκολη αφού δεν ήταν τίποτε άλλο από μια διαρκή άρνηση σε όλα…
 ¨Όχι στο Διοικητήριο, όχι στην παράκαμψη Χαλκίδας, όχι στην μεταφορά του λιμανιού κλπ, κλπ….


Υ.Γ. ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ή ντράπηκε να πάει στο αμφιθέατρο επειδή εξαιτίας  της προσφυγής του στο Σ.τ.Ε κινδύνεψε να ακυρωθεί το έργο και επί δυο χρόνια οι ευβοείς πλήρωναν τζάμπα τα ενοίκια και τις δόσεις αποπληρωμής του δανείου κατασκευής του;;;;;