η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τι γίνεται με τον Αντιδήμαρχο Χαλκίδας και 1.800.000 ευρώ;;;;;;;;


Από εχθές είχε παρουσιαστεί η  είδηση για τον αδικαιολόγητο αριθμό δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της χώρας που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος και στοιχεία του ΣΔΟΕ…..
 Ωστόσο δεν αναφέρθηκε η περίπτωση αντιδημάρχου της Χαλκίδας που φέρεται να κατέχει χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει ένα εκατομμύριο οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς δικούς του και συγγενικών του προσώπων…..
 Αυτό έγινε για να διερευνηθεί το ζήτημα και να μην ακουστούν ανεξακρίβωτες ή ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες…. 
Σήμερα το πρωί που έγινε αναφορά από ραδιοφωνικό σταθμό για τον αντιδήμαρχο με το 1.800.000 ευρώ το δημοσίευμα του έθνους είχε αποσυρθεί…..
 Ο Ραδιοφωνικός σταθμός "Εύριπος fm90" επικοινώνησε και με τη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας η οποία δεν είχε καμιά πληροφορία για το γεγονός…. Τι συμβαίνει;;;; Ποιά είναι η αλήθεια;;;;; Πρόκειται για συκοφαντία ή για πέτσινη είδηση σαν αυτή που ‘ήθελε άλλο πολιτικό πρόσωπο της Εύβοιας να βρίσκεται στη Λίστα Λαγκαρντ;;;
Οι πολίτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια και το ΣΔΟΕ οφείλει να ενημερώσει επίσημα εάν πρόκειται για αληθινό γεγονός ή για ράδιο Αρβύλα…. 


Διαφορετικά από ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους; Κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κουτσομπόλα της γειτονιάς και διασπορέας ψευδών ειδήσεων που συκοφαντεί ανερυθρίαστα και ατιμωρητί