η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πολύφερνη νύφη η αντιπεριφέρεια Εύβοιας

Τρία ονόματα έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα για την υποψηφιότητα της αντιπεριφέρειας από πλευράς Νέας Δημοκρατίας με υποψήφιο Περιφερειάρχη Ενδεχομένως τον Κώστα Μπακογιάννη (ή όποιον άλλον αποφασίσει το κόμμα μετά την ενδελεχή εξέταση του θέματος)…
  Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή έχουμε και λέμε στο Εύριποfm 90 (Δημητρακόπουλος- Αγγελής) συζητήθηκαν τα ονόματα των κυρίων Φάνη Σπανού, Γιώργου Χαλιώτη και Λευτέρη Τανισκίδη…. 
Βεβαίως για το Φάνη το Σπανό έχουμε να πούμε ότι η σοβαρότητα η υπευθυνότητα και η εργατικότητα που έχει επιδείξει στα πρώτα του βήματα ως δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας δεν αρκούν για να σηκώσει ένα τόσο μεγάλο βάρος όπως είναι η ευθύνη των υπηρεσιών της πρώην νομαρχίας…..
 Για το Γιατρό Γιώργο Χαλιώτη θα τονίσουμε ότι διαθέτει σοβαρότητα και ήθος αλλά ίσως όχι την απαιτούμενη πείρα της συγκεκριμένης Θέσης ενώ για τον κύριο Τανισκίδη έχουμε μόνο να πούμε ότι καλά θα κάνει ο κύριος Κεδίκογλου να κάτσει στα αυγά του…..
 Η Αντιπεριφέρεια δεν είναι νομαρχιακή οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και δεν χωρά τέτοιου είδους χειρισμούς!!!!
Πολύφερνη νύφη εντέλει η αντιπεριφέρεια και πολλοί οι μνηστήρες που έχουν εμφανιστεί… στο τέλος όμως πάντα επιστρέφει ο Οδυσσέας και βάζει στη θέση τους  υποψήφιους γαμπρούς!!!



Βεβαίως για την αντιπεριφέρεια της Εύβοιας έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα όπως του πρώην δημάρχου Χαλκίδας Μπάμπη Μανιάτη –ως στενού φίλου του περιβάλλοντος Μπακογιάννη- αλλά και του νυν δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη σε περίπτωση που προχωρήσει η υποψηφιότητα άλλου στη Χαλκίδα…. 
Ο ίδιος ο κ Ζεμπίλης πάντως έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στην πρωτεύουσα του νομού όσο και να «χτυπιούνται» κάτω περί του αντιθέτου ορισμένοι πολιτικοί παράγοντες…. 
Το ίδιο ωστόσο διαρρέει και ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος γεγονός που μας προετοιμάζει για μια μονομαχία μέχρι τέλους στα μαρμαρένια αλώνια της τοπικής αυτοδιοίκησης