η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Βρε ούστ ….

Κάπου στο μπλοκ του κυρίου Γκάρα πήρε πάλι το μάτι μας το όνομά μας  (έστω και ως ξώφαλτση αναφορά)…. Εννοείται ότι δεν θα κάτσουμε να απαντήσουμε επι της ουσίας στον κύριο Γκάρα στον οποίο πάλι δίνουν αξία κάποιοι ανοίγοντας διάλογο μαζί του…. Αυτός ασχολείται όλη την ημέρα με το τι κάνουν οι δημοσιογράφοι του Ευρίπου και τι γίνεται στον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό…. 
Δεν μπορούμε να αφήσουμε όμως ασχολίαστο το γεγονός ότι αναφέρεται γενικότερα στα μέσα ενημέρωσης συγκρίνοντας τις εποχές που κάποτε έκανε εκείνος ραδιόφωνο με τη σημερινή εποχή και αφήνει να εννοηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εκείνος είναι επαγγελματίας και σήμερα το ραδιόφωνο έχει ξεπέσει από τους χομπίστες…. Μια πρόταση θα αναφέρουμε μόνο αρκετή για να περιλάβει όλη την ουσία της υπόθεσης αυτής…. 
«Άντε από εδώ ρε λαμόγιο , έχεις μούτρα και μιλάς»….
Ποιές είναι οι καλύτερες εποχές του ραδιοφώνου;;;; 
Τότε που μαζευόντουσαν κάτι αγύρτες έβαζαν τα ψώνια να δουλεύουν και τους πλήρωναν με ψεύτικες συναλλαγματικές παριστάνοντας τους ραδιοφωνικούς διευθυντές;;;; 
Τι θέλετε να μας πείτε κύριε;;;;
 Είναι καλύτερο να δηλώνει κάποιος χομπίστας ή επαγγελματίας σαν τον παναγιωτάκη και τον κυρ Ανέστη ή την αφεντομουτσουνάρα σου;;;;;…. 
Τα ξέχασες τα χαΐρια τα δικά σου;;;;;…. ¨όταν πιάνεις στο στόμα σου εραστές της δημοσιογραφίας να το πλένεις με ροδόνερο!!!! Άντε μην μπούμε πάλι στην ουσία και ανοίξουμε τους στάβλους με τον κόπρο του Αυγεία!!!!!



Υ.Γ. Ο «Δημοσιογράφος» του Ευρίπου που ανοίγει διάλογο με τον κύριο Γκάρα και τον παίρνει τηλέφωνο για να του κλαφτεί λέγοντάς του το τι γίνεται στο ραδιόφωνο είναι στην ίδια κατηγορία με τους κυρίους Σχάρα, Γεωργιάδη κλπ. κλπ…
 Αυτός είναι πραγματικός χομπίστας και δεν έχει καμιά θέση σε μέσο ενημέρωσης!!!!!